ΦΡΟΥΡΙΟ Η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Τρίτη 28 Μαΐου 2024





ΦΡΟΥΡΙΟ Η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
     Η Νέα Φιλαδέλφεια από χθες Δευτέρα μοιάζει με σωστό φρούριο! Οι αστυνομικοί μοιράζουν «φυλλάδια» με τις οδηγίες για την ημέρα  (Τετάρτη 29 Μαΐου 2024) του μεγάλου τελικού μεταξύ Ολυμπιακού -  Φιορεντίνα στα πλαίσια του Κονφερενς Λιγκ στο ΑΕΚ Άρρενα 
     Ήδη η Ελληνική Αστυνομία έχει καταστρώσει τα σχέδιά της για να μην υπάρξουν οποιαδήποτε έκτροπα στην περιοχή, την ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα. Ειδικότερα η ΕΛ ΑΣ έχει καταρτιστεί ένα πλαίσιο μέτρων με εντατικούς ελέγχους έξω από το γήπεδο, ώστε αφενός να διασφαλιστεί η ομαλή προσέλευση των φιλάθλων, και αφετέρου να μην επηρεαστεί υπέρμετρα η κοινωνικοοικονομική ζωή της περιοχής.
Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.
     Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η αστυνομία ζητά «από τους πολίτες να αποφεύγουν την μετακίνηση τους με αυτοκίνητα σε συγκεκριμένες οδούς. Παράλληλα  απαγορεύεται και η στάθμευση στις συγκεκριμένες οδούς.
     Γι’αυτό θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους. Λεωφόρος Δεκελείας, Εφέσου, Πίνδου, Σμύρνης, Προύσης, Αγίας Τριάδος, Επταλόφου, Δαρδανελλίων, Καλλιπόλεως, Σάββα Σαββίδη, Σάββα Σταματιάδη, Ελ Αλαμέιν και Πατριάρχου Κωνσταντίνου.
     Ενώ χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους για την τήρηση της τάξης!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου