ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!

Τρίτη 28 Μαΐου 2024



ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ…
     Φαίνεται πως ο κόσμος της Κεντροαριστεράς που αναζητά τον ηγέτη του  δεν ξεχνά τον Αλέξη Τσίπρα!
     Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση ο πρώην πρωθυπουργός συγκέντρωσε ποσοστό πάνω από το 16%. Και ακολουθούν — Νίκος Ανδρουλάκης με 13,4%
— Στέφανος Κασσελάκης με 10,5%
— Χάρης Δούκας με 5,4%
— Αλέξης Χαρίτσης με 5,0% και ο
— Μανώλης Χριστοδουλάκης με 4,6%!
     Θα πρέπει να υπογραμμίσουνε ακόμη πως «στην ίδια έρευνα, ωστόσο, το 52,6% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι κανείς τους δεν μπορεί να κερδίσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ το 45% απάντησε «δεν ξέρω», ως προς την αναζήτηση του κατάλληλου προσώπου να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς», σημειώνει το ρεπορτάζ! 
     Να που ότι στο ερώτημα «ποιος πιστεύετε ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις επόμενες εθνικές εκλογές; Πρώτος έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης με ποσοστό 56%! Ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με ποσοστό 31,4%. Και έπεται έρχεται ο… «Κανένας», με ποσοστό 8,5%!!
     Στην ίδια έρευνα αναφορικά με τους ψηφοφόρους των κομμάτων, «οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν σε ποσοστό 44,7% ότι της Κεντροαριστεράς πρέπει να ηγηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης. Ακολουθούν ο Αλέξης Τσίπρας με 39,7%, ο Χάρης Δούκας με 3,9%, ο Αλέξης Χαρίτσης με 3,1% και ο Νίκος Ανδρουλάκης με 1,4%.
     Από την άλλη πλευρά «οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι αρχηγός της Κεντροαριστεράς πρέπει να είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε ποσοστό 51,9%. Έπονται οι Χάρης Δούκας (10,9%), Μανώλης Χριστοδουλάκης (8,3%), Αλέξης Τσίπρας (5%), Στέφανος Κασσελάκης (2,5%) και Αλέξης Χαρίτσης (1,3%)!
     Ο καθένας μπορεί τώρα να βγάλει τα συμπεράσματα του…

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου