ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024



ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ 2-0 ΤΟ 
ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ  ΤΟ 2-2!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Δίκαιο το τελικό 2-2 
    Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τς μοιράστηκαν ΟΛΑ!
    Γκολ και  βαθμούς!
     Ο Ισπανός προπονητής ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε τον Ολυμπιακό με ότι καλύτερο και ετοιμοπόλεμο υλικό έχει! Στίχος του η νίκη και μόνο.
     Ένα ακόμη ε των αιωνίων που τα είχε όλα. Γκολ. Θέαμα. Αποβολή και κινήσεις των προπονητών στην σκακιέρα τους! 
     Νικητής στο τρόπο ανάπτυξης ο Ισπανός προπονητής Χοσέ  Μεντιλίμπαρ ο οποίος με τις αλλαγές που έκανε βάζοντας τους Ιμπόρα, Κίνι και Γιοβετιτς, η ομάδα πήρε τα πάνω της και εκανε την ανατροπή! Μείωσε σε 2-1 και ισοφάρισε σε 2-2!
«ΑΣΤΕΙΟΣ» Ο ΜΑΝΤΣΙΝΙ!
     Ήταν το 43 λεπτό και ο Μαντσίνι με ανοικτο το χέρι κτυπα στο πρόσωπο τον Ορτα. Ο Πορτογάλος διαιτητής  Β’ κατηγορίας διαιτητής FIFA σφύριξε το φάουλ αλλά ο Μαντσίνι με χειρονομίες έδειχνε πωσδεν το δέχεται!
ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ 
     Στο 45+5 ο Μαντσίνι κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Ρίτσαρντς. Ο Πορτογάλος ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα από την οποία σκόραρε ο Μπακασέτας κάνοντας το 1-0 για τον Παναθηναϊκό!
     Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτυ σε ανατροπή του Όρτα και ο Β´ κατηγορίας διαιτητής που έκανε τη δουλειά του δεν έδωσε τίποτα! 
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ 2-0!
     Ήταν το 59 λεπτό και ο Μπερνάρντ με δυνατό συρτό σουτ έξω από υην μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του ΠΑΟΚ γράφοντας το 2-0! 
ΓΚΟΛ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΕΝΣΕ 2-1 
     Στο 73 λεπτό Ντανιέλ Ποντένσε χόρεψε στην κυριολεξία την άμυνα του Παναθηναϊκού και βλέποντας λίγο έξω από την εστία του το τερματοφύλακα με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή τον…κρέμασε κανοντας το 2-1 στο 73 λεπτό!
ΣΕΝΤΡΑ ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΚΕΦΑΛΙΑ Ο ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ ΚΑΙ 2-2!’
     Ήταν το 81 λεπτό και για μια ακόμη φορά ο Ποντένσε χόρεψε στην κυριολεξία την δεξιά πλευρά της άμυνας του Παναθηναϊκού, έκανε σέντρα και ο Σ. Γιόβετιτς με δυνατή κεφαλιά έστειλα την μπάλα στα δίκτυα ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 2-2!
Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΕΝΣΕ 
     Στο 89’ ο Ποντένσε είδε τη δεύτερη κίτρινη  κάρτα και είδε την κόκκινη κάρτα.
ΑΠΑΡΑΔΕΞΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!
     Ήταν το 90+3 και ο Σποραρ με απαράδεκτο τρόπο επετέθη στον πεσμένο ατο χορτάρι Ποντένσε τον κτύπησαν χωρίς ο απαράδεκτος Πορτογάλος διαιτητής να δείξει την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Παναθηναϊκού! 
ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΡΕΦΕΡΙ!
     Δεν ξεσω τι ρόλο έπαιξε η Μπαλταική ΕΠΟ και η δική της ΚΕΔ στην απόφαση τους να φέρουν αυτόν τον απαράδεκτο Πορτογάλο διαιτητή από τη Β’ κατηγορία της FIFA, ο οποίος δεν ήταν ικανός να διευθύνει ούτε ωπαιχνίδι τρίτης ερασιτεχνικής κατηγορίας! 
      Δίκαιη η ισοπαλία των αιωνίων!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου