Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ…

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Περιμένε μια στιγμή…

Περιμένετε μέχρι να επαληθευτεί το αίτημά σας…

" alt="" title="" tooltip="" style="width: 392px; height: auto;">

Περιμένε μια στιγμή…

Περιμένετε μέχρι να επαληθευτεί το αίτημά σας…

" alt="" title="" tooltip="" style="width: 392px; height: auto;">

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Αντίθετα με την γιορτινή ατμόσφαιρα στην Βρετανία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη στο άδειο Πανθεσσαλικό γήιεδο υπήρξε και ήταν το κύπελλο της ΝΤΡΟΠΗΣ!
     Και οι δυο ήθελαν πολύ τη νίκη και φυσικά την κατάκτηση του κυπέλλου. Τελικά και ύστερα από όλα όσα συνέβησαν ο Παναθηναϊκός με γκόλ του Βαγιαννίδη στο 90+7 έπειτα από πάσα του Καρλίτος!  
      Η διαιτητής του αγώνα  έδειξε αμέτρητες κίτρινες κάρτες και τρεις κόκκινες!  Έτσι πρώτος  που αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα ήταν ο διεθνής αμυντικός του Παναθηναϊκού ο  οποίος έμενε να δέκα παίξτε! Δεν πέρασαν πολλα λεπτά κσι ο Άρης έχασε ένα καλό lπαίκτη ισοφαρίζοντας τον αριθμό των παικτών σα δέκα δέκα! Πέντε λεπτά αργότερα  η Γαλλιδα διαιτητής έδειξε  κόκκινη κάρτα και ο Άρης έπαιξε έμεινε με εννέα παίκτες! 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 

     Στο τέλος του αγώνα ο ιδιοκτητης του Άρη ο  Θόδωρος Καρυπίδης έτρεξε με άγριες διαθέσεις (!) να ζητήσει τον λόγο από την   Γαλλίδα ρέφερι! Δυστυχώς έδρασε όπως ένας που αγαπά την βία! Μάταια οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν!  
     Ήταν άλλη μια ενέργεια που ζήσαμε από τον (ψεύτο)μάγκα παλικαρά  πρόεδρο και ιδιοκτήτη των κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης!
       Μάλιστα με δική του εντολή προφανώς, η ομαδα του Άρη δεν μετέχει στην τελετή (!!) απονομής του κυπέλου στον Παναθηναϊκό, αλλά  δεν πήραν ούτε και τα μετάλλια του φιναλίστ γιατί αναχώρησαν για τον αεροδρόμιο προκειμένου να…πετάξουν για τη Θεσσαλονίκη!
     Η απόφαση αυτή τιμωρείται από την ΕΠΟ με δυο αγωνιστικές ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές!
     Αυτά λοιπόν από την τραγική εκδήλωση της…εορτής του ποδοσφαίρου που μετατράπηκε σε ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου