Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Περιμένε μια στιγμή…

Περιμένετε μέχρι να επαληθευτεί το αίτημά σας…

" alt="" title="" tooltip="" style="width: 392px; height: auto;">

Περιμένε μια στιγμή…

Περιμένετε μέχρι να επαληθευτεί το αίτημά σας…

" alt="" title="" tooltip="" style="width: 392px; height: auto;">

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!

     Τελικά στο Μάντσεστερ παρέμεινε και το κύπελλο Αγγλίας. Μόνο που το κατέκτησε η άλλη Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ, η οποία νίκησε την πρωταθλήτρια Βρετανίας Μάντσεστερ Σιτι με 2-1!
      Η Γιουνάιτεντ ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο Γιουνάιτεντ και προηγήθηκε 2-0 (30' Γκαρνάτσο, 39' Μέινου) και άντεξε στην πίεση, με τον Ντοκού να μειώνει στο 87' - Οι «κόκκινοι διάβολοι» εξασφάλισαν το εισιτήριο για το Europa League!
     Να προσθέσουμε πως η Γιουνάιτεντ
κατέκτησε το 13ο κύπελλο στην ιστορία της και στο τελευταίο ματς της χρονιάς λυτρώθηκε, αφού η επόμενη σεζόν θα τη βρει στα ευρωπαϊκά σαλόνια και μάλιστα από τον Σεπτέμβρη. Στον τελικό κόντρα στη Σίτι χάρη σε ένα εξαιρετικό α’ μέρος, επικράτησε 2-1, άφησε εκτός Ευρώπης τη Νιουκάστλ και στέρησε την ευκαιρία από την ομάδα του Πεπ να πετύχει ακόμα ένα ιστορικό ρεκόρ, την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού νταμπλ.

Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ  
ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ  ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

      Είναι  γεγονός πως η Βασιλική οικογένεια της Βρετανίας αγαπά το ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται από το γεγονός οτι με τον γιο του πρίγκιπα Τζορτζ παρακολούθησε τον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ το Σάββατο 25/5  
     Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γουίλιαμ είναι πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, του διοικητικού οργάνου του ποδοσφαίρου στην Αγγλία και την Ουαλία, και απονέμει το τρόπαιο στη νικήτρια ομάδα.
     Ο μικρός πρίγκιπας φαινόταν να παρακολουθεί με προσήλωση τον αγώνα, ο οποίος τελικά είδε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κέρδισε 2-1 επί της αντιπάλου της Μάντσεστερ Σίτι.
     Μετά τον αγώνα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απένειμε τα μετάλλια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο πρίγκιπας Τζορτζ, χαιρέτησε μεγάλους αστέρες των δυο ομάδων

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου