ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024



ΑΝΑΞΙΑ Η  ΜΠΑΛΤΑΙΚΗ ΕΠΟ

     Είναι αλήθεια.

     Για έναν αγώνα είχε την ευθύνη.

     Κάθε χρόνο πρέπει να  διοργανώνει τον τελικό του κυπέλλου που αποτελεί και είναι το κλείσιμο της σεζόν.  Και γι’αυτό πριν από την έναρξη του τελικού  ΠΑΝΤΟΥ σε όλο τον κόσμο γίνονται  διάφορες εκδηλώσεις. 

     Εδώ στην χώρα  μας επί Μπαλταικής  ΕΠΟ αυτό το έχουμε ξεχάσει! Μάλιστα ο τελικός γίνεται στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο ! Και φυσικά είναι η ντροπή του ποδοσφαίρου μας!

     Για τον κακόγουστο τελικό ΘΒ του κυπέλλου που έκανε το…γύρο του κόσμου πήρε θέση και ο αρμόδιος υπουργός Γιαννης Βρούτσης.

     Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο υπουργός έχει εξαπολύσει «πυρά για τον κεκλεισμένων των θυρών τελικό του Κυπέλλου, αλλά κι όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με πρωταγωνιστή τον ισχυρό άνδρα του Άρη! 

Αρχικά ανέφερε για το γεγονός ότι έδωσε το «παρών» στο Βερολίνο για το Final 4: «Δεν ξέρω αν είμαι γουρλής, αλλά σίγουρα έχει γίνει δουλειά στον ελληνικό αθλητισμό. Έζησα από κοντά αυτό το πανέμορφο και ιστορικό γεγονός στο Βερολίνο, με τον ανεπανάληπτο και μοναδικό θρίαμβο του Παναθηναϊκού. Πρέπει να πούμε και να κατανοήσουν όλοι ότι μαζί με τον Παναθηναϊκό σηκωνόταν και η Ελλάδα ψηλά».

     Ο Γιαννης Βρούτσης αναφερόμενος στην οργάνωση των Γερμανών αλλά και στα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στο Βερολίνο τόνισε. «Δυστυχώς η οργάνωση δεν ήταν αυτή που έπρεπε, είμαστε πολύ μπροστά σε τέτοια ζητήματα». 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου