ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: «ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΩ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…»!

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ:

«ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ»!

     Δεν είναι κακό να έχει κάποιος όνειρα. 

     Δεν είναι κακό  να θέλει να φθάσει ψηλά!

     Δεν είναι κακό να προσπαθεί, για το 

     καλύτερο.

     Δεν είναι κακό να πιστεύει ή, πιο σωστά, να   

     φαντάζεται  πως μπορεί να διοικήσει. Πως 

     είναι δυνατό να τερματίσει, να κόψει 

     πρώτος το νήμα. Πως τελικά το ’χει…

     Άλλωστε χιλιάδες δεν έχουν πει εκείνη    

     την περιβόητη φράση  «ρε κάνε με 

     πρωθυπουργό για μια ημέρα και θα 

     δεις…»!

   «Ωραία, σε κάνουμε πρωθυπουργό για μια    

      ημέρα», είναι η απάντηση σ’αυτές τις 

      περιπτώσεις. Και αμέσως τίθεται το 

      ερώτημα: «Τι θα κάνεις;». Βέβαια εδώ 

   «πέφτει το απόλυτο κενό». Δεν υπάρχει 

      τίποτα άλλο παρά εκείνο το…αόριστο     

   «πολλά»! Δεν γνωρίζω εάν το σκέπτεται έτσι 

      και θ αυτό επιτρέπει σε κάποιον 

      ή σε κάποιους να λένε εκ του ασφαλούς ό,τι 

     γουστάρουν! 

     Στο ρεπορτάζ διαβάζουμε ότι ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς για τις σχέσεις του με τον πρώην πρωθυπουργό τόνισε πως «ο Τσίπρας  δεν με αμφισβήτησε προσωπικά» αλλά έστειλε την επιστολή πριν το τελευταίο συνέδριο «για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ελπίζω να κάνουμε κάτι μαζί μέχρι τις ευρωεκλογές αλλά δεν το έχω ζητήσει γιατί δεν έχω σκεφτεί αυτό τον συνδυασμό. Έχουμε επικοινωνία, μιλάμε 1-2 φορές την εβδομάδα»! 

     Ακόμη αναφερόμενος στο τι θα κάνει μετά τις εκλογές «ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να είναι στην κυβέρνηση ως πρώην πρωθυπουργός. Είναι σημαία για τον ΣΥΡΙΖΑ και οι θέσεις του είναι σε ένα πιο διεθνές επίπεδο».

     Ο κ. Κασσελάκης στην ερώτηση «θα γίνεις πρωθυπουργός;» εμφανίστηκε απόλυτα πεπεισμένος, απαντώντας «ναι». Ο ίδιος πήγε μάλιστα κι ένα βήμα παραπέρα χρονικά, λέγοντας ότι αυτό θα γίνει «όταν προκηρυχθούν εκλογές» για να προσθέσει ότι «θα κυβερνήσω μόνος μου γιατί θα έχουμε αυτοδυναμία».

     Και συνέχισε «Δεν θα κλειστώ μέσα ως πρωθυπουργός. Εάν είμαστε στον αντίστοιχο συνταγματικό κύκλο η πρώτη μου απόφαση θα είναι η κατάργηση, της βουλευτικής ασυλίας,  του νόμου περί ευθύνης υπουργών και των βουλευτικών προνομίων», συμπλήρωσε!

     Να πούμε πως στην ερώτηση αν λέει ψέματα, απάντησε «όχι απλά δεν λέω όλη την αλήθεια γιατί μπορεί κάποιος να την εργαλειοποιήσει και να τη διαστρεβλώσει. Αν δεν θέλω να πω κάποιο πράγμα μπορεί να το υπονοήσω. Να πω ψέματα, δεν έχω πει».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στις τιμές της φέτας και του ψωμιού και σημείωσε πως πηγαίνει μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ στο σουπερμάρκετ, γιατί γι' αυτούς «είναι μια παύση από την καθημερινότητα». 

     Σε ερώτηση εάν γνωρίζει εάν ξέρει πόσο έχει το ψωμί, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε. «Φυσικά και ξέρω. Ειδικά στην Αμερική που πήγαινα καθημερινά για ψωμί, ξέρω». Όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει πόσο έχει στην Ελλάδα, ο ίδιος απάντησε: «Ε, πόσο να 'χει; Ένα ευρώ;», ενώ διαβεβαίωσε ότι το πόθεν έσχες του θα δοθεί στη δημοσιότητα πριν τις Ευρωεκλογές»! 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου