ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024ΠΡΟΣΟΧΗ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ 
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ!
      Από το πρωί σήμερα Τριτη 28 Μαΐου 2024 λειτουργού τα αυστηρά μέτρα που πήρε η αστυνομία με τη συνεργασία της UEFA για τον τελικό του Κυπέλλου Κόνφερενς Λιγκ μεταξύ Ολυμπιακού Φιορεντίνα στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ. 
       Συγκεκριμένα στο τεπορταζ αναφέρονται 
       Ο Ολυμπιακός και η Φιορεντίνα θα μονομαχήσουν το βράδυ της Τετάρτης (29/5) στην «OPAP Arena», έχοντας αμφότεροι στο στόχο το πολυπόθητο τρόπαιο του UEFA Europa Conference League. Με το ματς να διεξάγεται στην «OPAP Arena», τα μέτρα όπως είναι αναμενόμενο είναι δρακόντεια.
Η αστυνομία παρουσίασε το πρωί της Τρίτης (28.05) το ολοκληρωμένο σχέδιο μέτρων και ρυθμίσεων που ήδη εφαρμόζονται για την εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή του τελικού του Conference League. Κεντρικός άξονας του σχεδιασμού, αποτελεί η ασφάλεια προσώπων και εγκαταστάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες και τις προτάσεις της UEFA.
Οι φίλοι του Ολυμπιακού που θα έχουν προμηθευτεί κόκκινα εισιτήρια θα συγκεντρωθούν σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο του περιβάλλοντος χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο. Από εκεί στις 18:30 το απόγευμα θα ξεκινήσει η σταδιακή μεταφορά τους με συρμούς του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προς το σταθμό Περισσό και στη συνέχεια θα μεταβαίνουν στο γήπεδο με συνοδεία αστυνομικών. Οι συρμοί του ΗΣΑΠ χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη μεταφορά των φιλάθλων και δεν θα υπάρχει δυνατότητα χρήσης από άλλους πολίτες.
Από την άλλη, οι οπαδοί της Φιορεντίνα οι οποίοι διαθέτουν τα μπλε εισιτήρια, έχει προβλεφθεί γι' αυτούς η συγκέντρωσή τους σε χώρο στο ΟΑΚΑ, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθούν υπό αυστηρά μέτρα προστασίας και φυσικά συνοδεία αστυνομικών στο γήπεδο με λεωφορεία του ΟΣΥ. 
Όσον αφορά τους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί τα λευκά εισιτήρια θα εξυπηρετηθούν από τους σταθμούς Ειρήνη και Θησείο του ΗΣΑΠ με κατεύθυνση, χωρίς ενδιάμεση στάση, προς τον σταθμό Περισσό. Ειδική πρόβλεψη υπάρχει για την εξυπηρέτηση θεατών που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο ή έχουν μειωμένη κινητικότητα. Από τη διοργανώτρια αρχή θα διατεθούν μίνι vans που θα τους μεταφέρουν από και προς τον σταθμό Περισσό.
Όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν στην κατοχή τους το νόμιμο εισιτήριο το οποίο είναι αυστηρά προσωποποιημένο, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ καλούνται να είναι συνεργάσιμοι με τις υποδείξεις των αστυνομικών και τους ελέγχους που θα διενεργηθούν από αυτούς, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία ή καθυστέρηση.
Ήδη από το βράδυ της Κυριακής οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη σφράγιση του γηπέδου και την έρευνα όλων των χώρων του από ειδικούς εκπαιδευμένους σκύλους. Παράλληλα έχει δημιουργηθεί περίμετρος ασφαλείας στον εξωτερικό χώρο, από τον οποίο περνούν μόνο όσοι έχουν την ειδική διαπίστευση και κατόπιν αυστηρού ελέγχου.
Η αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδο θα γίνει κατόπιν υπόδειξης του προσωπικού της διοργανώτριας αρχής και της ΕΛΑΣ με τον αντίστροφο τρόπο. Δηλαδή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα κατευθυνθούν στον σταθμό του ΗΣΑΠ Περισσός, ενώ της Φιορεντίνα σε λεωφορεία που θα βρίσκονται στη λεωφόρο Δεκελείας.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου