ΣΤΑ 12 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΡΜΟ!

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024



ΣΤΑ 12 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ 
Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ!

     Κοντά στο να μείνει στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός ο Νταβίντ Κάρμο.
     Σύμφωνα μα τις «νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Κάρμο και το μέλλον του στον Ολυμπιακό μέσα από ένα ρεπορτάζ γνωστού Άγγλου δημοσιογράφου, αποκαλύπτοντας το ποσό που αναμένεται να ζητήσει η Πόρτο για την παραχώρηση του.
Σύμφωνα με το Porto Report, οι «δράκοι» της Πόρτο θα απαιτήσουν τουλάχιστον 12 εκατομμύρια ευρώ για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, σε περίπτωση που αποφασίσουν να τον πουλήσουν.
     Να πούμε πως στο ίδιο ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από την Πρεμιέρ Λιγκ, με τις ομάδες της Λέστερ, Γουλβς και την Νότιγχαμ Φόρεστ να παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.
     Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι «οι εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Κάρμο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα, καθώς οι συζητήσεις προχωρούν.
Ο Νταβίντ Κάρμο, γεννημένος στις 19 Ιουλίου 1999, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τις αμυντικές του ικανότητες και την ηγετική του παρουσία στο γήπεδο. Η καριέρα του μέχρι σήμερα δείχνει τη σταθερότητα και την αφοσίωσή του στο ποδόσφαιρο, με την Πόρτο να τον θεωρεί πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου