ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ EURO2024 ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024





ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ EURO2024 ΘΕΛΕΙ 

Ο ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 


     Ο Ολυμπιακός θα επιδιώκει και θα πάρει παίκτες από τo eurp2024. Είναι παίκτες που γνωρίζει ο προπονητής του Ολυμπιακού και που έχει προτείνει και θέλει για την ομάδα του. Σύμφωνα με  το ρεπορτάζ  «ο «αρχιτέκτονας» του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ  ο 

 άνθρωπος που έφερε στο λιμάνι του Πειραιά και την Ελλάδα τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο συλλόγου, ετοιμάζεται για μια νέα σεζόν που όπως φαίνεται θα ανεβάσει τον Ολυμπιακό σε άλλο επίπεδο…»! 

     Αλλάζει πλέον επίπεδο ο Ολυμπιακός. Είναι άλλωστε «ένας Πρωταθλητής Ευρώπης. Όσο και να μην αρέσει αυτό στους εγχώριους αντιπάλους, αυτή είναι η πραγματικότητα. Το επίπεδο του Θρύλου έχει ανέβει γι’ αυτό και πλέον έχει γίνει και ένας περιζήτητος οργανισμός για ποδοσφαιριστές και μάνατζερ!

     Εν τω μεταξύ ο Ισπανός προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλα και για όλους. Σε μια μεγάλη 

συνέντευξη στην Ισπανική As «αποκάλυψε το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν και ποιους παίκτες χρειάζεται και θέλει στον Ολυμπιακό»

     Αναφερόμενος στο πλάνο, «αρχικά ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε αν σκοπεύει να υπογράψει κάποιος συμπατριώτη του, αλλά έδωσε μια πιο ευρεία διάσταση λόγω του euro2024. «Θα μπορούσε. Με το euro οι κινήσεις της αγοράς θα είναι αργότερα και αυτό είναι το χειρότερο για τους προπονητές. Θα ξεκινήσουμε στις 10 Ιουλίου, το τουρνουά δεν θα έχει καλά τελειώσει και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι μπορούμε να υπογράψουμε. Ελπίζω ότι πριν από τις 15 Ιουλίου θα έχουμε κλείσει το 80 ή 90 τοις εκατό του ρόστερ»! 

     Στην ερώτηση «τι σημαίνει αυτό;» ο Ισπανός σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ «φάνηκε πως πρώτον  Πρώτον,  έχει σίγουρα στο στόχαστρο του παίκτες που αγωνίζονται στο euro. Δεύτερον, φαίνεται πως έχει «αποφασίσει» ποιους παίκτες θέλει από την Ισπανία. Και τρίτον, το πιο σημαντικό, το γεγονός ότι δηλώνει πως μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχει σχεδόν ολοκληρωμένη την ομάδα για την προετοιμασία! Ο ίδιος μάλιστα έδειξε ότι ότι πολλές περιπτώσεις δανεικών παικτών βρίσκονται σε καλό δρόμο και σύντομα θα τελειώσουν θετικά για τον Ολυμπιακό»! 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου