Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΗηΝΥΣΗ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ!


     Μετά την παράδοση του το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου 2024 στο ΑΤ Παλλήνης ο Απόστολος Λύτρας υπέβαλε μήνυση κατά της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση. 

     Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ «μετά τη 

μήνυση που κατατέθηκε, η Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετέβη στο ΑΤ Παλλήνης με τον δικηγόρο της, Θέμη Σοφό. Η κ. Πολυζωγοπούλου δεν προβλέπεται να κρατηθεί καθώς και η ίδια είναι δικηγόρος αλλά και γιατί πρόκειται για πλημμέλημα. Επίσης, δόθηκε σχετική εντολή από την κυρία εισαγγελέα ποινικής δίωξης κ. Τριανταφύλλου, ότι δηλαδή αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, να αποχωρήσει από το ΑΤ. Έτσι, όπως ορίζει η διαδικασία, η μήνυση που υπέβαλε ο κ. Λύτρας, θα δικαστεί σε μια τακτική δικάσιμο»!

     Να πούμε πως «νωρίτερα, στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας, μετά το ένταλμα σύλληψής του από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, που έκριναν ότι έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Ο κ. Λύτρας, φτάνοντας στο τμήμα, δήλωσε εκ νέου μετανιωμένος για την πράξη του και ανέφερε ότι βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στα Βόρεια Προάστια. Παράλληλα, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με την επίσκεψη της κόρης του, της πρώην συζύγου του και του δικηγόρου του το βράδυ της Τρίτης (18/6) στο σπίτι που διαμένει πλέον η σύζυγός του, ενώ ανέφερε ότι δεν έστειλε κανένα απειλητικό μήνυμα.

     Σημειώνεται πως ο Απόστολος Λύτρας οδηγείται σήμερα Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και αφού ήρθησαν οι περιοριστικοί όροι, θα οδηγηθεί στη φυλακή».

     Εν τω μεταξύ και όπως δήλωσε ο κ. Σοφός

«Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο από τον Απόστολο Λύτρα»

     Επίσης, σε δηλώσεις του νωρίτερα, ο κ. Σοφός αναφέροντας πως η συμπεριφορά του Απόστολου Λύτρα δεν συνάδει με συμπεριφορά συμμόρφωσης, τόνισε: «Ανέλαβα την εκπροσώπηση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, μίας συναδέλφου άξιας, μάχιμης δικηγόρου, μητέρας και πλέον κακοποιημένης, δυστυχώς, με τραυματισμό βαρύτατο από τον οποίο προσπαθεί να αναρρώσει και σωματικά και ψυχολογικά. Λυπάμαι πολύ για ότ,ι έχει συμβεί. Προσβάλει όλο τον νομικό κόσμο».

     Ακόμη να προσθέσουμε. «Ο υποστηρίζων την κατηγορία έχει το δικαίωμα να γνωστοποιήσει στην ανάκριση όλα τα πραγματικά περιστατικά. Έχει το καθήκον να διαφωτίσει την ανάκριση για την αλήθεια. Γνωστοποιήσαμε τα περιστατικά που έγιναν χθες και μετά από τέτοια αντιμετώπιση που υπήρξε από τη δικαιοσύνη με περιοριστικούς όρους μετοίκησης, απαγόρευση προσέγγισης και συναναστροφής, είδαμε μία συμπεριφορά που δεν συνάδει με ταπεινή συμμόρφωση στους όρους» 

     Τέλος να σημειωθεί πως ο κ. Σοφός αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό συμπλήρωσε.  «Οι 30 μπουνιές που δέχτηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου στο πρόσωπό της μέσα στο αυτοκίνητο, που προσπαθούσε να καλύψει με τα χέρια της το πρόσωπό της και της προκάλεσε κατάγματα στα δάχτυλα, καταλαβαίνετε ότι μία αξιοπρεπής στάση δεν επιτρέπει και δεν συγχωρεί καμία δικαιολογία» 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου