Ο ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024



ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ο ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ 

ΟΛΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ!


     Μπορεί τα λεγόμενα του  Ισπανού προπονητή να μην έχουν την μορφή τελεσιγράφου, εντούτοις πιστεύω πως όταν δίνει μια τελική ημερομηνία που θα είναι και η έναρξη της νέας σεζόν τους θέλει όλους! 

     Βέβαια δεν κλείνουν οι μεταγραφές! Ο Ολυμπιακός περιμένει να τελειώσει το euro2024 για να πάρει κάποιους ποδοσφαιριστές που θα κοσμούν την ερυθρόλευκη οικογένεια!

     Σύμφωνα τώρα με το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ο Ολυμπιακός έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα και αυτή την περίοδο «παίζει» ταυτόχρονα έχοντας ως βασικό του στόχο την 15η Ιουλίου!

     Χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ  αναφέρονται. «Με την κατάκτηση του Europa Conference υLeague ο Ολυμπιακός έγραψε Ιστορία, αλλά παράλληλα έκανε και τη ζωή του πιο εύκολη για το καλοκαίρι. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα όσο φαίνονται και στην πλατεία Αλεξάνδρας το γνωρίζουν πολύ καλά. Οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και γνωρίζουν πολύ καλά τα «θέλω» του, αφού έχει κάνει τις εισηγήσεις του»

     Βέβαια δεν είναι δυνατόν ολα να τελειώσουν στις 15 Ιουλίου! Ας διαβάσουμε τώρα τι λέει το ρεπορτάζ. «Φυσικά όσους δεν καταφέρει η πειραϊκή ΠΑΕ να κρατήσει για διάφορους λόγους υπάρχουν έτοιμες οι εναλλακτικές λύσεις. Επομένως πρόκειται για το «Α και το Ω» του φετινού καλοκαιριού για την ομάδα του Πειραιά. Τους θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» και γίνονται προσπάθειες για όλους.

Επιπλέον υπάρχει το μέτωπο των δανεικών που ανήκουν στους «ερυθρόλευκους». Παίκτες που έχουν παραχωρηθεί σε άλλους συλλόγους και έχουν συμβόλαια. Είναι σημαντικό για το κλαμπ να βγάλει από πάνω του συμβόλαια που το βαραίνουν, αλλά και για τον Βάσκο προπονητή να επιλέξει ποιοι από αυτούς μπορούν να βοηθήσουν και να πάρουν έστω μία ευκαιρία μέσω της προετοιμασίας.

Ακόμη η ομάδα του Πειραιά έχει και αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Β’. Και γι’ αυτούς καλείται να πάρει απόφαση ο Μεντιλίμπαρ και να καταλήξει στο ποιοι θα μείνουν και θα παίξουν στην Κ19, ποιοι θα δοθούν δανεικοί σε άλλα κλαμπ και ποιοι θα αποχωρήσουν από την ομάδα»

     Για τον μεγάλο στόχο του θρύλου διαβάζουνε στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ  «Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι στις 15 Ιουλίου να έχουν τακτοποιηθεί τα βασικά απ’ όλα αυτά τα ζητήματα και να υπάρχουν αρκετά από τα κομμάτια που θα συμπληρώσουν το παζλ. Γίνεται κατανοητό ότι μέχρι τότε δεν μπορεί να είναι συμπληρωμένο όλο το ρόστερ, αφού έχει αποδειχτεί πως και τον Αύγουστο υπάρχουν ευκαιρίες, ενώ και η φετινή αγορά θα… τραβήξει περισσότερο λόγω του Euro.»

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου