ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ EURO2024; ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ!

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2024 

ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ 

Ή ΝΑ  ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ 

ΤΟΥ EURO2024; ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ! 


     Είναι αλήθεια!

     Δεν είναι λίγοι αυτοί που με ένα μολύβι και ένα χαρτί κάνουν προσθαφαιρέσεις και παρουσιάζουν τον τελικό νικητή ενός πρωταθλήματος! 

     Θα δούμε τώρα τι λένε οι ειδικοί για το ποιον πιστεύουν πως θα κατακτήσει το euro2024

     Σύμφωνα το ρεπορτάζ δυο ομάδες έχουν μόλις 0,06 % πιθανότητες να σηκώσουν το τρόπαιο παρά το γεγονός ότι κέρδισαν την πρώτη αγωνιστική.

     Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ διαβάζουμε. 

«Με τη νίκη,της Πορτογαλίας επι της Τσεχίας ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του euro2024. Στα πρώτα 12 παιχνίδια της διοργάνωσης τα 11 είχαν νικητή και μόνο ένα έμεινε στο «Χ». Μάλιστα αξιοσημείωτο είναι πως σε κάθε ματς είχαμε σκορ, καθώς κανένα μέχρι στιγμή δεν κόλλησε στη «λευκή» ισοπαλία. Μάλιστα μέχρι στιγμής είναι αρκετά παραγωγικό τουρνουά, καθώς έχουν ήδη σημειωθεί 34 γκολ.

Από τις ισχυρές ομάδες της διοργάνωσης η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Αγγλία, η Γαλλία, η Ολλανδία και η Πορτογαλία άρχισαν τις υποχρεώσεις τους με νίκες, ενώ το Βέλγιο δεν τα κατάφερε. 

Με το πέρας της πρώτης αγωνιστικής, λοιπόν, ο υπερυπολογιστής BETSiE της Bettingexpert έκρινε ότι η Αγγλία παραμένει το πρώτο φαβορί, παρά τη μη πειστική εμφάνισή της απέναντι στη Σερβία.

Ο αλγόριθμος καταλήγει σε ένα συμπέρασμα με βάση "όλα τα αποτελέσματα των αγώνων της σεζόν που διεξήχθησαν σε όλες τις διοργανώσεις και όλες τις εμπλεκόμενες χώρες, προβάλλοντας το μέλλον του Euro με βάση τόσο τις προσδοκίες όσο και τα xG (υπέρ και κατά)».

Πιο συγκεκριμένα, ο υπερπολογιστής δηλώνει ότι οι παίκτες του Gareth Southgate έχουν 20,97% να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο»! 

Αναλυτικά οι πιθανότητες για κάθε χώρα:


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου