ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ 

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ


     Ο Απόστολος Λύτρας που από την Πέμπτη βρίσκεται στη φυλακή στον Κορυδαλλό πηγε στο γραφείο της διευθύντριας και της είπε πως φοβάται για την ζωή του, από κάποιους που έχει δικάσει και βρίσκονται στην φυλακή! 

Εκείνη του είπε πως θα πρέπει να τα αναφέρει στον Εισαγγελέα. 

      Ας δούμε τι γράφουν οι συνάδελφοι τιυ δικαστικού ρεπορτάζ . «Το πρώτο του 24ωρο στη φυλακή πέρασε ο Απόστολος Λύτρας που κρατείται στον Κορυδαλλό, στην έκτη πτέρυγα, γνωστή και ως VIP, εκεί που έχουν κρατηθεί στο παρελθόν ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος.

Ο 52χρονος ποινικολόγος, που προφυλακίστηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, βρίσκεται σε κελί υψίστης Ζ ασφαλείας μαζί με δυο άλλους κρατούμενους πρόκειται για έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα, που είχε συλληφθεί για απάτη και ακόμα έναν επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Ευαγγελάτου η πρώτη προστριβή του ποινικολόγου ήρθε με τον επιχειρηματία από την Αράχωβα. Συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό ο ποινικολόγος είναι μανιώδης καπνιστής κι όταν πήγε να ανάψει τσιγάρο του είπε ο επιχειρηματίας ότι έχει κάνει εγχείρηση στους πνεύμονες και να μην το ανάψει.

Οι πρώτοι άνθρωποι που έφτασαν στις φυλακές να επισκεφθούν τον κ. Λύτρα ήταν η αδελφή του και ο δικηγόρος του.

Φοβάται για τη ζωή του

Κατόπιν -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Live News- ο Απόστολος Λύτρας, σε ακρόαση που είχε με την διευθύντρια των φυλακών, εξέφρασε φόβους για την ζωή του, καθώς είναι πιθανό να έρθει αντιμέτωπος με ανθρώπους που έχουν οδηγηθεί στην φυλακή λόγω υποθέσεων που έχει αναλάβει. Κι αυτή με την σειρά της τον παρέπεμψε για τα αιτήματά του στον εισαγγελέα συμπληρώνοντας όλα τα αναγκαία έγγραφα για τα αιτήματά του.

Ο Κωνσταντίνος Βαρσάμης, Πρόεδρος Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας μίλησε στο Live News για τις πρωτες ώρες του Απόστολου Λύτρα στην φυλακή του Κορυδαλλού.

«Δεν είναι μόνο η πρώτη νύχτα δύσκολη για κάποιον νεοεισερχόμενο κρατούμενο. Είναι ο πρώτος κι ενδεχομένως και ο δεύτερος μήνας που είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι. Η ψυχολογία των νεοεισακτέων κρατουμένων επιβαρύνεται πάρα πολύ και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην αντιμετώπισή τους» είπε»! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου