ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΛΤΑ 2-0!

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024



ΜΕ ΤΖΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ 
Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΛΤΑ ΜΕ 2-0! 
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Χωρίς να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια η Εθνική μας νίκησε με 2-0 την Μάλτα. Ήταν το τελευταίο φιλικό της Εθνικής μας για τη σεζόν! 
     Η πρώτη εμφάνιση του Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια ήταν καλή όπως αποδείχθηκε όταν χρειάστηκε να επέμβη. Πολύ καλή και η εμφάνιση του Ντόη! 
ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ 0-1!
     Ήταν το 7 λεπτό και ο Παυλίδης ανατρέπεται από τον κίπερ της Μάλτας. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μπακασέτας και έκανε το 0-1!
     Η υπεροχή της εθνική μας διατηρήθηκε και…εγκαταστάθηκε σχεδόν μόνιμα στην περιοχή της Μάλτας. Έτσι το 0-2 δεν άργησε να γίνει.
Ο ΤΖΟΛΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΟΥΤ 0-2!
     Στο 15’ και έπειτα από σέντρα-πάσα του Παυλίδη, ο Τζόλης με τεχνικό ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάτω μέρος στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει στα δίκτυα για να γίνει το 0-2!
     Η Εθνική μας στο πρώτο ημίχρονο είχε την απόλυτη κατοχή μπάλας! Πάτησε δεκάδες φορές τη περιοχή της Μάλτας και κέρδισε πολλά κόρνερ!
     Η κατάσταση δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Η Εθνική μας παρά το γεγονός ότι η Μάλτα έπαιξε κατά διαστήματα καλή μπάλα, είχε την κατοχή και έφθασε αρκετές φορές στην εστία της αντιπάλου Εθνικής! Εμπόδιο στάθηκε η αμυντική διάταξη της Μάλτας στο δεύτερο ημίχρονο όταν έπαιξε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς! 
     Δίκαιη η νίκη της Εθνικής στο τελευταίο φιλικό της σεζόν που διεξήχθη στο Ζάλτσμπουργκ και όχι στην Μάλτα!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου