ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΑΡΜΟ! ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ!

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024



Ο ΚΑΡΜΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ! ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ 


     Είναι αλήθεια. 

     Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ο Κάρμο, που από την πρώτη «έδεσε» με τον Ρέτσο και τον Ντόη, θέλει όσο τίποτε άλλο να μείνει για πάντα στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε το Ευρωπαϊκό κύπελλο Κονφερενς Λιγκ. 

     Όλοι το θέλουν αυτό και περισσότερο τα  εκατομμύρια των φίλων του Ολυμπιακού. Ο Κάρμο μένει για πάντα στον Ολυμπιακό! Έχει βρεθεί ο τρόπος! 

     Ας διαβάσουνε τι λέει το ρεπορτάζ. 

  «Βρέθηκε ο τρόπος για να μείνει ο Κάρμο στον Ολυμπιακό! 

    Εκεί που όλα τα σημάδια έδειχναν νέο δανεισμό του Κάρμο στον Ολυμπιακό, ήρθε ο Κονσεϊσάο να πάρει τη βαλιτσούλα του και να φύγει από την Πόρτο. Και αυτό είναι πρόβλημα, γιατί ο Κάρμο δεν έπαιζε στην Πόρτο λόγω του Κονσεϊσάο και του προσωπικού προβλήματος που είχαν.

Σας θυμίζω πως ο Κάρμο αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Πόρτο. Τι θα γίνει τώρα είναι το ερώτημα όμως.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για τον Ολυμπιακό, αλλά ίσως παίξει ρόλο και η επιθυμία του Κάρμο. Και μαθαίνω ότι ίσως έχει βρεθεί η χρυσή τομή. Που θα βολέψει και τον Ολυμπιακό και την Πόρτο και τον Κάρμο»! 

     Στο ερώτημα «ποια είναι αυτή;», η απάντηση είναι. «Ποια είναι αυτή; Συνδιοκτησία! Ναι καλά διαβάσετε. Και σας λέω το πώς θα γίνει.

Η ρήτρα είναι πολύ ψηλή (18 εκατομμύρια), αλλά μπορεί με ένα ποσό ο Ολυμπιακός να αγοράσει ένα ποσοστό του ποδοσφαιριστή, η Πόρτο να κρατήσει το υπόλοιπο και σε περίπτωση πώλησης ο καθένας να πάρει το μερίδιο του.

Δύσκολο; Όχι λέω. Προσθέτω μάλιστα πως αυτή θα είναι η λύση τελικά για να μείνει ο Κάρμο…»! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου