ΟΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ! ΟΥΔΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΜΙΛΑΕΙ!

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024



ΟΥΔΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΜΙΛΑΕΙ!

ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 

    Η αλλαγή σκυτάλης στην ιδιοκτησία της ΑΕΚ έγινε. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με 120 εκατομμύρια ευρώ τα πούλησε σχεδόν «τα πάντα όλα» στον κουμπάρο και κολλητό του Ευαγγέλου Μαρινάκη, τον εφοπλιστή  Μάριο Ηλιόπουλο. 

     Η ενέργεια αυτή του Μελισσανίδη (έπιασε στον ύπνο τους ΑΕΚτζήδες) έπεσε σαν… «κεραυνός σε αίθριο καιρό»! Μάλιστα οι ΑΕΚτζήδες δεν το πιστεύουν! Ή δεν θέλουν να το πιστέψουν! Κάποιοι και δεν είναι λίγοι νομίζουν πως είναι ένα (κακό) όνειρο!

     Είναι αλήθεια πως οι φίλοι της Ένωσης βρίσκονται σε σύγχυση. Ο Δημήτρη Μελισσανίδης είχε αρχίσει από πολύ καιρό πριν. Σχεδόν εδώ και περίπου ένα χρόνο! 

      Γεγονός είναι πως «η πώληση της ΑΕΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στον Μάριο Ηλιόπουλο της SeaJets (με τα 29 πλοία) ίσως να αποτελεί και την είδηση της χρονιάς». Και έτσι είναι. «Η ΑΕΚ αναμφίβολα μπαίνει σε μια νέα εποχή και οι φίλοι της παρά το αρχικό μούδιασμα ελπίζουν πως θα είναι με...δόξα! Πάμε να δώσουμε το fοllow up (και όχι μόνο) αυτής της ιστορίας…»!

     Για την ιστορία να αποκαλύψουμε πως, 

   * 1. Το deal done έπεσε την περασμένη Τετάρτη! Σύμφωνα με τον... "μύθο της Ακτής Μιαούλη" ήταν η ημέρα που έγινε η κατάθεση/μεταφορά των χρημάτων...

    * 2. Για το αντίτιμο του deal έχουν ήδη διαρρεύσει διάφορα νούμερα. Πιο πολύ παίζουν το 90, 94 αλλά και 100  εκατομμύρια ευρώ! Τι λένε οι... πληροφοριοδότες του ρεπορτάζ, πάντα από τον χώρο της ναυτιλίας; 120.000.000 ευρώ !

     Έτσι έγιναν δικά του. Η  ομάδα, το στελεχιακό προσωπικό, το αθλητικό/προπονητικό κέντρο, η Ακαδημία και η χρήση της "Αγιάς Σοφιάς" μαζί με τα δυο μουσεία της! Τα αγόρασε για 50 χρόνια! Για τον  επόμενο ... μισό αιώνα!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου