ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: «ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ 41%»!

Παρασκευή 07 Ιουνίου 2024







ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: «ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ 41%»!

     Στην κεντρική ομιλία του στο Σύνταγμα ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έκανε νέα επίθεση κατά της Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού ρίχνοντας το σύνθημα του είδους «να ξεβρωμίσει η χώρα»! Έτσι άρχισε και τελείωσε η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ πριν την κάλπη της Κυριακής 9 Ιουνίου.  
     Όμως κάποιος έπρεπε να θυμίσει στον Κασσελάκη πως την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ευρωβουλή! Δεν έχουμε Εθνικές Εκλογές. Δεν ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Κυβέρνηση! Αυτό δυστυχώς γι’αυτόν το λησμόνησε ο κ. πρόεδρος! 
     Να πούμε πως στην εξέδρα ο Κασσελάκης  ανέβασε τον άνδρα του τον Τάιλερ και υποψήφιους ευρωβουλευτές.  Για τον Αλέξη Τσίπρα που ήταν στο Σύνταγμα είπε. «Πώς είναι δυνατόν να λείπει η καρδιά από τη θέση της»!
     Τώρα ο Κασσελάκης στην ομιλία του επέλεξε ξανά μία αυτοαναφορική προσέγγιση με εμφανή στόχο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την υπόθεση για το «Πόθεν Έσχες» του καλλιεργώντας παράλληλα το προφίλ του «μη πολιτικού». Μεταξύ άλλων ανέφερε πως «από τα πρώτα χρόνια στην Αμερική, ανάμεσα σε διαβάσματα, πτυχία και σκληρή δουλειά στην πιο ανταγωνιστική αγορά του κόσμου, εγώ κοίταζα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Με τον κρυφό πόθο να γυρίσω στην πατρίδα μου. Και να προσφέρω ό,τι μπορώ στους συμπατριώτες μου. Δεν ήξερα το πώς. Δεν ήμουν πολιτικός. Ήξερα όμως το γιατί. Γιατί εδώ είναι τα πιο καθαρά βλέμματα που έχω δει στη ζωή μου»!
     Να θυμίσω σε όλους άλλη μια φορά. 
     Κυρίες και κύριοι αρχηγοί κομμάτων και κυρίες και κύριοι υποψήφιοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Ψηφίζουμε για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο! Δεν ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
     Το καταλάβαμε όλοι;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου