ΣΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΝΥΦΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ…

Παρασκευή 07 Ιουνίου 2024

ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. 
ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ! 

     Ένας παίκτης που από την πρώτη στιγμή ήρθε στον Ολυμπιακό «έδεσε» στην άμυνα με τον Ρέτσο και τον Ντόη, είναι ο Νταβίντ Κάρμο! 
     Έτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τον Ολυμπιακό, «ο πρωταθλητής Ευρώπης - κάτοχος του Κυπέλλου Κονφερενς Λιγκ,  θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει στον Πειραιά τον Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος θέλει σαν «τρελός» να παραμείνει στα ερυθρόλευκα».
     Είναι γεγονός, πως «ένα από τα θέματα που απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι το μέλλον του Νταβίντ Κάρμο. Ο Αγκολέζος αμυντικός ήρθε και άλλαξε την εικόνα της άμυνας, όντας βασικός πρωταγωνιστής στην εικόνα που παρουσίασε ο Θρύλος στο β’ μισό της σεζόν αλλά και στην πορεία προς την κατάκτηση του τροπαίου του Κόνφερενς Λιγκ». 
     Είναι αλήθεια ότι ο Κάρμο έδειξε τις ικανότητες του και έδωσε απαντήσεις σε όσους τον είχαν ξεγραμμένο στην Πόρτο.  Ο έμπειρος στόπερ είναι ξεκάθαρος: «Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι του. Είναι η οικογένεια που έψαχνε, αλλά δεν βρήκε ποτέ στην Πόρτο. Είναι οι φίλοι του, που τον στηρίζουν και τον αγαπούν πέρα από ό,τι κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μια οικογένεια που βγαίνει μπροστά για τα μέλη της, κυρίως στα δύσκολα. Και στηρίζει τα «παιδιά της» χωρίς μέτρο. Κάτι που ο αριστεροπόδαρος στόπερ δεν το βίωσε ποτέ στην Πόρτο. Πιθανώς απόρροια του «βάρους» της ταμπέλας, ως η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των Δράκων». 
     Έτσι ο Κάρμο θέλει να παραμείνει τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο στον Ολυμπιακό. Είναι πεπεισμένος πως το περιβάλλον που βρήκε στον Πειραιά, είναι αυτό που θα τον κάνει να ανακτήσει πλήρως την αυτοπεποίθηση που είχε χάσει στο Ντραγκάο. Και είναι βέβαιος πως στην ομάδα του λιμανιού θα δείξει τον καλύτερό του εαυτό. Καθώς νιώθει ότι όλοι είναι μαζί του.
Παρόλα αυτά, η παραμονή του Κάρμο, είμαι μία από τις πιο δύσκολες  περιπτώσεις που έχει διαχειριστεί ο Ολυμπιακός. Και αυτό έγινε εξίσου δύσκολο από το γεγονός ότι ο παίκτης ανέβασε εντυπωσιακά τις μετοχές του με όσα έκανε στους Πειραιώτες. και έδειξε ότι αντιπροσωπεύει την αξία του.
Ο παίκτης θέλει, ο Ολυμπιακός το παλεύει γιατί γνωρίζει πόσο κομβικός είναι για την ομάδα που έχει αρχίσει να κτίζει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Έτσι «μένει να φανεί τι θα αποφασίσει η Πόρτο, τη στάση που θα κρατήσουν οι Πορτογάλοι και ποιοι θα είναι οι άξονες που θα πέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»…

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου