ΜΑΛΗΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ. Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ!

Παρασκευή 07 Ιουνίου 2024



Ο ΜΑΚΗΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ 

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΕΠΟ!


     Σίγουρος θεωρείται ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος από τις 22 Ιουλίου, ημέρα που οι Ενώσεις θα ψηφίσουν, θα εκλεγεί και θα γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ! Θα πάρει τη θέση του Μπαλτάκου, που ο ίδιος  έζησε κατά τη διάρκεια της θητείας του ημέρες δόξας! 

     Να πούμε πως ο Γκαγκάτσης, επειδή η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΕΠΟ έληξε, είναι ο μοναδικός που κατέθεσε υποψηφιότητα. Έτσι μπορεί να θεωρείται από τώρα, ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

      Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «οι εκλογές της 22ας Ιουλίου για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Η προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε. Άλλωστε ήταν μέχρι τις 15:00 της Πέμπτης 06 Ιουνίου! Και μοναδικός υποψήφιος θα είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης, άρα μπορεί να θεωρείται όπως τονίσανε από τώρα ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας». Να πούμε πως ο Μάκης Γκαγκάτσης θα έχει τη δυνατότητα να τρέξει από τώρα όλα τα θέματα της ομοσπονδίας που αφορούν τον νέο προπονητή της Εθνικής. Καθώς και την αλλαγή αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ.

     Εν τω μεταξύ η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: “Κατά την πάροδο της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του Προέδρου της Ε.Π.Ο. διαπιστώθηκε ότι μόνο ο κ. Χρυσόστομος Γκαγκάτσης κατέθεσε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, την δε υποψηφιότητα του πρότεινε ο απαιτούμενος από το Καταστατικό αριθμός Ποδοσφαιρικών Ενώσεων.

     Οι σχετικοί φάκελοι έχουν προσκομιστεί στην Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης, η οποία καλείται βάσει των διατάξεων του άρθρου 52 και των Παραρτημάτων Γ και ΣΤ του Καταστατικού να προχωρήσει στον «Έλεγχο Ακεραιότητας».
     Η εκλογή του νέου Προέδρου της Ε.Π.Ο. έχει προγραμματιστεί για την Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της 22ης Ιουλίου 2024"!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου