ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ: «ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ…»!

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ: «ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ…»!

     Μπορεί επίσημα ο Ολυμπιακός να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τις υποχρεώσεις του στην Ελλάδα και την Ευρώπη στις 10 Ιουλίου, αυτό δεν σημαίνει πως οι παίκτες κάνουν του…κεφαλιού τους!  Η εντολή Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού για τις διακοπές τους δεν είναι συνηθισμένη!
     Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μεντιλίμπαρ έθεσε όρους.  
     Να ακολουθούν κατά γράμμα το διαιτολόγιο που τους δόθηκε, ώστε να μην επιστρέψουν με περιττά κιλά και δεύτερη, για δέκα μέρες να μην κάνουν καμία σωματική άσκηση.  «Δεν θέλω για δέκα μέρες να σκεφτείτε καν να κάνετε κάτι. Ούτε τρέξιμο, ούτε τίποτα», ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ από τους παίκτες του Ολυμπιακού.
     Και ακόμη ο λόγος που το έκανε αυτό είναι επειδή θέλει να καθαρίσει το μυαλό τους απ’ ότι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, ώστε να γυρίσουν από τις διακοπές τους με διάθεση για την θερινή προετοιμασία της ομάδας που αρχίζει στου Ρέντη στις 10 Ιουλίου και μετά από λίγες μέρες συνεχίζεται στην Ολλανδία.
     Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Ισπανός προπονητής, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «κάνει προετοιμασίες σε υψηλή ένταση, με πολλές ασκήσεις με μπάλα, δυνατά φιλικά και θέλει όλοι οι παίκτες να είναι σωματικά και ψυχολογικά έτοιμοι...»! 
     Και όπως φαίνεται οι παίκτες του Ολυμπιακού έλαβαν το μήνυμα!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου