Ο ΚΑΡΜΟ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Ο ΚΑΡΜΟ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


     Οι τελευταίες ειδήσεις που έρχονται από την Πορτογαλία, αναφέρουν πως η Πόρτο αγοράζει τον κεντρικό αμυντικό Φαγέ και έτσι η πόρτα της  μένει ανοικτή για τον Κάρμο και τον Ολυμπιακό.

     Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Πιρτοκαλία η Πόρτο βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του 19 χρόνου Μικαΐλ Φαγέ. Η μεταγραφή κοστίζει 15 εκατ ευρώ. Τόσα ζητάει η Μπαρτσελόνα. Η μεταγραφή αυτή μπορεί να έχει και ερυθρόλευκη μετάφραση. Γιατί; Διότι ο Φαγέ είναι μια περίπτωση Κάρμο για τους Δράκους. Τόσο… ίδια που εξηγεί ότι ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται να μείνει στα μέρη που ανήκει.

     Να πούμε όλα αυτά γίνονται σε μια συγκυρία όπου ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει τη κίνηση του για την αγορά του Κάρμο. Που μιλά με την Πόρτο για το πώς θα κάνει μόνιμο κάτοικο Πειραιά τον Νταβίντ Κάρμο έπειτα από μισή μαγική σεζόν ενός δανεισμού που δύσκολα έμοιαζε ότι θα μπορούσε να μεταφραστεί σε κάτι περισσότερο: Δανεισμός με ρήτρα 12 εκατ ευρώ.

     Όλα με τη σειρά τους όμως. Και πριν από όλους ο Φαγέ που ίσως ανακοινωθεί και μέσα στην ημέρα από τη νέα ομάδα του. Τον αγόρασε πέρσι η Μπαρτσελόνα απο την Κουστόσιγια Ζάγκρεμπ και σόκαρε το ποδόσφαιρο τοποθετώντας μια ρήτρα αποδέσμευσης κάπου στα 400 εκατ. ευρώ. Ο Αφρικανός έπαιξε όλη τη σεζόν με τη δεύτερη ομάδα και για το ταλέντο του ούτε λόγος εξ ου και τα 15 εκατ ευρώ της Πόρτο.

      Και ο Κάρμο; Ο 24χρονος έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Όχι μόνο σαν αριστεροπόδαρος στόπερ αλλά σαν κάποιος που η Πόρτο θα έπρεπε να τον στηρίξει για να τον παρουσιάσει στην πρώτη της γραμμή. Από τη στιγμή που δύο τέτοιες υποθέσεις ταυτόχρονα δεν ευδοκιμούν στις ομάδες, είναι βέβαιο ότι οι Δράκοι έχουν κατά νου την παραχώρηση του Πορτογάλου.

     Και οι εφημερίδες της Πορτογαλίας υπογραμμίζουν ακόμη «…κάπου εδώ κολλάει ο Ολυμπιακός που σύμφωνα με πληροφορίες δίχως βιασύνη και θόρυβο έχει ήδη προχωρήσει αρκετά με την υπόθεση –όπως έχει κάνει και με τον Αντρέ Όρτα παρά τα όσα ακούγονται-. Βεβαίως δημοσιεύματα από την Αγγλία βάζουν στο κόλπο και τη Λέστερ και τη Γουλβς για τον Κάρμο και αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί η υπόθεση θα γίνει δυσκολότερη. Προς το παρόν όμως μόνο ο Ολυμπιακός μιλά με τους Δράκους αν αυτό λέει κάτι…

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου