ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 



ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ 
ΧΑΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ 
     Το πολύ μικρό ποσοστό που πήρε ο Νίκος Ανδρουλάκης στις Ευρωεκλογές (πήρε 12+%) δημιούργησε αναστάτωση! Έφερε τα πάνω κάτω και ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να γίνει στο επόμενο λεπτό!
     Κορυφαία στελέχη του κινήματος ζήτησαν την παραίτηση του Νίκου Ανδρουλάκη από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ οξως έκαναν και οι προηγούμενοι αρχηγοί όταν έχασαν, όταν ηττήθηκαν! 
     Βέβαια όλα θα γίνουν όταν συνεδριάσουν τα όργανα κενέ στο ΠΑΣΟΚ. Και φυσικά η πρώτη αντιπαράθεση της κρίσης αντιπαράθεσης θα γίνει στο Πολιτικό Συμβούλιο, το οποίο θα καθυστερήσει, καθώς προγραμματίζεται πλέον για την προσεχή Τετάρτη.
     Εκτός από τη Νάντια Γιαννακόπουλου που  το ίδιο βράδυ των εκλογών ζήτησε έθεσε θέμα αρχηγού, σε αυτή την κατηγορία τοποθετούνται, μεταξύ άλλων, οι Μανώλης Χριστοδουλάκης και Παύλος Χρηστίδης, των οποίων τα ονόματα μπαίνουν ήδη στη συζήτηση για την επόμενη μέρα, ο Απόστολος Πάνας που τοποθετήθηκε υπέρ της πρότασης του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο Μιχάλης Κατρίνης και η Ευαγγελία Λιακούλη, που δημοσίως πήραν θέση για την αναγκαία συζήτηση της επόμενης μέρας και ο Χάρης Καστανίδης που έθεσε θέμα ηγεσίας.
     Κοντός ψαλμός αλληλούια   


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου