ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ;

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024



ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ!
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ!
ΟΙ…ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ…
ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ  ΠΟΥ…ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! 

     Ουδείς το αμφισβητεί. 
     Η Νεα Δημοκρατία μπορεί να έκοψε πρώτη το νήμα με 28 % είναι ομως αλήθεια πως δεν έπιασε το στόχο τιυ 33% που είχε θέσει ο πρωθυπουργός και φυσικά ηττήθηκε 
     Και εδώ που τα λέμε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος που δήλωσε πως πήρε το μήνυμα και ήδη έχει ξεκινήσει να παίρνει αποφάσεις και να κάνει διορθωτικές κινήσεις! Στα σχέδια του είναι και ο ανασχηματισμός. Και όπως λένε θα προχωρήσει «σε δομικό ανασχηματισμό μετά το αρνητικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «αν και ο ανασχηματισμός είναι μοναδικό προνόμιο του πρωθυπουργού οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταλήξει στις αλλαγές των προσώπων και είναι θέμα ημερών να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις….»! Ο ανασχηματισμός πρόκειται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.
     Άλλωστε τούτο το σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός θα λείπει στην Ελβετία για τη συνδιάσκεψη για την Ουκρανία και τη Δευτέρα μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για άτυπο συμβούλιο. Παρόλο αυτά παίζει και «το σενάριο, ο ανασχηματισμός να ανακοινωθεί αύριο το απόγευμα μετά το υπουργικό συμβούλιο είναι το πλέον πιθανό…»!
     Μάλιστα, όπως γράφουν οι ρεπόρτερ της ΝΔ «ο πρωθυπουργός αναμένει να γίνει το υπουργικό συμβούλιο και η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, και στη συνέχεια  να ζητήσει τις παραιτήσεις των υπουργών που θα δουν την πόρτα της εξόδου…»! 
     Τώρα αναφορικά με τους.. «αμετακίνητους» υπουργούς, σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ αυτών είναι ο Νίκος Δένδιας, Μάκης Βορίδης, Άκης Σκέρτσος, ο Παύλος Μαρινάκης, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Γιώργος Γεραπετρίτης και Άδωνις Γεωργιάδης.
      Αυτοί που πρόκειται να αλλάξουν χαρτοφυλάκιο, είναι του ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Θοδωρής Σκυλακάκης, ο Νίκος Παπαθανάσης η Νίκη Κεραμέως και η Δόμνα Μιχαηλίδου.
     Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες στο νέο κυβερνητικό σχήμα αναμένεται να μπουν ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Θάνος Πλεύρης και ο Νότης Μηταράκης. Επίσης, κάποιες πληροφορίες θέλουν τους Μακάριο Λαζαρίδη, Δημήτρη Μαρκόπουλο και Κώστα Γκιουλέκα να αναλαμβάνουν κάποια κυβερνητική θέση.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου