ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΦΕΤΟΣ Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ!

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 ΜΕ…ΤΡΙΑ ΜΙΝΙ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΕΦΕΤΟΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ!

     Δεν ξέρω εάν θα αποδώσει η σκέψη αυτή που οι ειδικοί θέλουν να περάσουν; Εκείνο που γνωρίζω καλά είναι πως η μελέτη γι’αυτό υπήρχε απά το 2019!
     Με τις αλλαγές αυτές θα έχουμε τρία μίνι πρωταθλήματα! 
     Με το σύστημα θα έχουμε δυο ομίλους playoffs και ενός στα playouts, μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας, στην οποία θα συμμετέχουν 14 ομάδες.
     Πρέπει να πούμε πως ο λόγος που δεν είχε περάσει ως τώρα αυτή η πρόταση είναι ότι δεν υπήρχε εξασφαλισμένο 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι που θα ισχύσει από την επόμενη περίοδο 2025-26, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται στην 15η θέση της UEFA.

Αναλυτικά:
         (Σύμφωνα με την ανακοίνωση 
           της Σούπερ Λιγκας έχουμε…)
* Playoffs για τις Θέσεις 1-4: Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες τέσσερις θέσεις της κανονικής διάρκειας θα συμμετάσχουν σε playoffs που θα καθορίσουν τον πρωταθλητή και τα καλύτερα ευρωπαϊκά εισιτήρια
* Playoffs για τις Θέσεις 5-8: Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 5 έως 8 θα διαγωνιστούν για το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο θα αφορά τη συμμετοχή στο Conference League.
* Playouts για τις Θέσεις 9-14: Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 9 έως 14 θα αγωνιστούν για την αποφυγή του υποβιβασμού
Όλοι οι αγώνες σε playoffs και playouts αναμένεται να είναι διπλοί, με όλες τις ομάδες να αγωνίζονται τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.
Η τελική απόφαση για την εφαρμογή του νέου συστήματος θα ληφθεί στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση της Super League, η οποία θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς εβδομάδες.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου