Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024





Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
     Από τις 18 Ιουνίου ο Ολυμπιακός μπήκε στο 15 χρόνο στο δρόμο που έχει χαράξει ο Ευάγγελος Μαρινάκης. Να προσθέσω πως κορύφωση των 14 χρόνων είναι οι φετινές επιτυχίες του θρύλου. Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ της Κ19! Και φυσικά η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Κονφερενς Λιγκ!  Σε αυτά τα 14 χρόνια ο Ολυμπιακός έραψε τέσσερα αστέρια στην ποδοσφαιρική φανέλα και το κάθε ένα απ’ αυτά αναδεικνύει τα δεκάδες πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει στην ιστορία της η ομάδα, έχοντας πλέον 47 πρωταθλήματα Ελλάδας, εκ των οποίων τα 10 έχουν κατακτηθεί υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Μαρινάκη. 
     Να προσθέσω πως εφέτος στη φανέλα προστέθηκε ένα ακόμη λαμπερό μεγάλο αστέρι που δείχνει την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Κόνφερενς Λιγκ! 
     Ιστορικά ο Ολυμπιακός στις 18 Ιουνίου του 2010 πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη και ήδη συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από την ημέρα που άλλαξε όλο το στάτους και η ιστορία του συλλόγου.
     Για τα 14 αυτά δημιουργικά αυτά χρόνια ο 
Μαρινάκης δήλωσε. «Γράψαμε ιστορία με τα δύο ευρωπαϊκά, ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα»
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό πριν από 14 χρόνια και έστειλε το δικό του πολύ ιδιαίτερο μήνυμα μέσα από τα social media
     Να πούμε ακόμη πως «ο Ολυμπιακός στις 18 Ιουνίου του 2010 πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη και σήμερα ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα σε αυτό το διάστημα έκανε τους ερυθρόλευκους τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της χώρας, ενώ τη φετινή χρονιά έγραψε μία ανεπανάληπτη ιστορία, κατακτώντας δύο ευρωπαϊκά τρόπαιο στο ποδόσφαιρο. Το Europa Conference League με την πρώτη ομάδα και το UEFA Youth League με την ομάδα Νέων.
     Πρέπει να υπογραμμίσουνε ακόμη ότι «ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έστειλε το μήνυμά του για τη συμπλήρωση 14 χρόνων από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως γράφτηκε ιστορία με την κατάκτηση των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων.
     Επιπλέον, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπογράμμισε πως η δουλειά στους ερυθρόλευκους θα συνεχιστεί, ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να στοχεύει ψηλά». 
Μήνυμα του ΒαγγέληΜαρινάκη
«2010-2024 | 14 ΧΡΟΝΙΑ. Γράψαμε ιστορία κερδίζοντας δύο ευρωπαϊκά τρόπαια!
Η πρώτη μας ομάδα κέρδισε υπερήφανα το UEFA Europa Conference League και η Κ19 μας το UEFA Youth League! Για πρώτη φορά στην ιστορία των διοργανώσεων της UEFA ένας σύλλογος κατακτά δύο ευρωπαϊκούς τίτλους την ίδια σεζόν και για πρώτη φορά ένας ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο!
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά από πριν και να τα δίνουμε όλα σε καθημερινή βάση, ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να στοχεύει ψηλά και να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα! Ζήτω ο Ολυμπιακός».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου