ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ: «ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ…»!

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024



ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ: «ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ»
     Ο διάσημος προπονητής του Ολυμπιακού ο Ισπανός Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που βρίσκεται σε ολιγοήμερες διακοπές στην χώρα του, έδωσε μεγάλη συνέντευξη για το τι ισχύει και τι όχι για το πως υπέγραψε στόν Ολυμπιακό. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη του στην AS και είπε τη δική του αλήθεια. ΗοοΠου δεν είναι πολύ μακριά από όλα όσα έγιναν. Απλά με τα δικά του λόγια και έδωσε μια διαφορετική οπτική. Γιατί ο Μαρινάκης επέμενε και ο Μεντιλίμπαρ απάντησε.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολύ μεγάλη σχέση μαζί του, αλλά όχι γιατί δεν τα πάμε καλά, το αντίθετο, αλλά για το γλωσσικό θέμα. Όταν υπογράψαμε, μας μετέφερε όλη του την  εμπιστοσύνη, μας τόνισε τις απαιτήσεις του να είμαστε στον Ολυμπιακό, που είναι ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους στην Ελλάδα και έχει αναγνώριση στην Ευρώπη, και μας άφησε ελεύθερους να κάνουμε τη δουλειά μας.
     Και ο προπονητής του Ολυμπιακού συνέχισε 
«Ένα μήνα μετά την άφιξη, όταν χάσαμε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 1-4 στη διάσκεψη, ήθελε ήδη να μας ανανεώσει για έναν ακόμη χρόνο και του είπα να περιμένει, ότι ήταν πολύ νωρίς, ότι τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά και σε λίγο καιρό να είμαστε σε καυγά. Επέμεινε, δεν υπογράψαμε τότε, αλλά ένα μήνα μετά το υπογράψαμε».
Και για να σας δώσω όλο το παρασκήνιο, αυτό ήταν που κέρδισε τον Μαρινάκη. Στην ατάκα μην βιαστείς γιατί μπορεί να τσακωθούμε και να χρεωθείς το συμβόλαιό μου, ο Μαρινάκης κατάλαβε ότι έχει έναν κύριο απέναντί του και τον «κλείδωσε»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου