ΚΑΙ…ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΟΥΓΙΑ - ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ!

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ!

     Και ξαφνικά ξεκίνησε ένα ντέρμπυ με δυνατά τζαρτζαρίσματα, με επικίνδυνα φάουλ, με πέναλτυ, με…όλα εκείνα που παρουσιάζουν οι αιώνιοι στα παιχνίδια τους! 

     Βέβαια εδώ δεν πρόκειται για ένα παιχνίδι Ολυμπιακού Παναθηναϊκού, αλλά για ένα μάτς δίχως αύριο! Κούγιας ενάντιο Κασσελάκη! Ο αγώνας ξεκίνησε μετά από τα σχόλια που έκανε για δηλώσεις του Αλέξη για την υπόθεση Λύτρα!

     Όλα ξεκίνησαν όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ «το πρωί της Δευτέρας, όταν ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε ως «αντρική» τη συμπεριφορά του Απόστολου Λύτρα, κρίνοντας πως το ότι τελικά παραδέχθηκε πως ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, «έχει ανδρικά χαρακτηριστικά».

Αντιδρώντας σε αυτή την τοποθέτηση, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε πως «δεν υπάρχει τίποτα ‘αντρικό’ στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα ‘αντρικό’ στην κακοποίηση». Παράλληλα, επισήμανε πως «δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι».

     Ας δούμε πως οι συνάδελφοι είδαν τη συνέχεια στο…ντερμπυ Κούγια Κασσελάκη και το σχολίασαν. «Αντιδρώντας σε αυτή τη δήλωση, ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε μέσω του γραφείου του μία λούμπεν, χυδαία ανακοίνωση, σε προσωπικό ύφος: «Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το ότι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου