ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΤΣΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ…»!

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΤΣΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ…»!

     Αυτή ήταν η απάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης Θεόδωρο Καρυπίδη, όταν ο τελευταίος του ζήτησε να «στήσουν» ένα παιχνίδι! 
     Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε. «Σαχλαμαρίτσα πρόσεξε τα λόγια σου. Εγώ θυμάμαι πριν δέκα χρόνια περίπου όταν ήμουν στην Σπάρτη να με παίρνεις τηλέφωνο να γνωριστούμε. Πήγαμε να φάμε και το πρώτο πράγμα που ήθελες ήταν να στήσουμε αγώνα, αυτόν ανάμεσα σε Βέροια και Σπάρτη. Σαχλαμάρα, θα πιάσεις στο στόμα σου εσύ εμένα»!
     Όλα αυτά τα αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναικος στα social media με αποτέλεσμα την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης! 
     Στο ρεπορτάζ αναφέρεται. «Εντολή για προκαταρκτική εξέταση, ώστε να διερευνηθεί το κακούργημα της απόπειρας χειραγώγησης ποδοσφαιρικού αγώνα με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος.
     Έτσι «άμεση ήταν η παρέμβαση της Δικαιοσύνης -και συγκεκριμένα του Αρείου Πάγου- στις αποκαλύψεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 
     Ειδικότερα, η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βιργινία Σακελλαροπούλου έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση, ώστε να διερευνηθεί το κακούργημα της απόπειρας χειραγώγησης με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα.
Το έγγραφο της κυρίας Σακελλαροπούλου διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, Γεωργία Αδειλίνη και στη συνέχεια στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο.
Υπενθυμίζεται ότι ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ είχε αποκαλύψει ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης τους είχε ζητήσει να στήσουν το αποτέλεσμα ποδοσφαιρικού αγώνα, όταν ο πρώτος ήταν ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σπάρτης και ο δεύτερος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βέροια»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου