Η ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΩΣΤΟΥΛΑ!

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024



Η ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΘΕΛΕΙ 
ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΩΣΤΟΥΛΑ!

     Το γεγονός αυτό έκανε τον Χαράλαμπο Κωστούλα να μείνει με το στόμα ανοιχτό, ιδιαίτερα με τον τρόπο που τον προσέγγισαν…
     Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Μόναχο «η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρθηκε πριν λίγες ήμερες για τον 17χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού, Χαράλαμπο Κωστούλα, με τον Ολυμπιακό να ξεκαθαρίζει στον παίκτη πως τον υπολογίζει για 3ο επιθετικό την φετινή σεζόν και να… κόβει διακριτικά κάθε συζήτηση μεταγραφής»!
     Και στο ρεπορτάζ αναφέρεται ακόμη. «Δεν ήταν όμως τόσο εύκολη η αντιμετώπιση του ενδιαφέροντος της Μπάγερν Μονάχου για το νεαρό παίκτη του Ολυμπιακού. Η Μπάγερν Μονάχου είναι μία από τις μεγαλύτερες, ιστορικότερες και πιο πλούσιες ομάδες του πλανήτη. Έτσι η προσέγγιση των Γερμανών μπορεί να έγινε… διακριτικά δεν ήταν όμως άνευ ουσίας.
     Σημασία έχει τα όσα είπαν οι άνθρωποι της Μπαγιερν στο μικρό άσο του Ολυμπιακού. 
«Πες ένα ποσό που θες για να έρθεις στην Μπάγερν»! Αυτή ήταν η ατάκα των ανθρώπων των Γερμανών. Μιλάμε για έναν σύλλογο που έχει δώσει και επτά εκατ. ευρώ για να πάρει νεαρό παίκτη από τις ακαδημίες.
     Και για να πούμε και του…στραβού το δίκιο, όπως λέει ο λαός μας, «δεν λες εύκολα όχι σε αυτά τα μεγέθη. Όμως ο Χαράλαμπος Κωστούλας και ο Ολυμπιακός χειρίστηκαν με ωριμότητα την κατάσταση και βρέθηκε κοινό έδαφος στο ότι η αξία του παίκτη θα εκτοξευτεί αν αρπάξει τις ευκαιρίες που θα πάρει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, ευκαιρίες που πιθανά να αργήσει να πάρει στην Μπαγιερν»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου