ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΜΟ!

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024



ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ!


     Στην Πορτογαλία έχει γίνει θέμα συζήτησης η πρόταση που έκανε στην Πόρτο ο Ευάγγελος  Μαρινάκης ο πρόεδρος και ιδιοκτητης του Ολυμπιακού. 

     Έτσι «τα πορτογαλικά ΜΜΕ αναδεικνύουν την πρόταση του Ολυμπιακού προς την Πόρτο για το Νταβίντ Κάρμο, η οποία με τα μπόνους φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ»!!

     Να πούμε πως «οι ερυθρόλευκοι έχουν ως βασική προτεραιότητα να τελειώνουν το συντομότερο δυνατό με την περίπτωση του Κάρμο, αφού ο 24χρονος Αγκολέζος στόπερ άλλαξε επίπεδο την άμυνα του Ολυμπιακού κατά το δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όταν και ήρθε ως δανεικός από την Πόρτο στους ερυθρόλευκους. Έτσι ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Κάρμο στο Λιμάνι…»!

     Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κάνει ότι χρειαστεί για να πουν το «ναι» οι Πορτογάλοι και μάλιστα ανέφερε στους συνεργάτες του πως «αυτον τον παίκτη θα τον πάρω» Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως ο Ολυμπιακος θα κάνει τα πάντα για να έρθει ο Κάρμο στον Πειραιά, με όπλο και την διάθεση του παίκτη να μείνει έναν ακόμα χρόνο κάτοικος Πειραιά ή και για πάντα»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου