ΝΤΡΟΠΗ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024



ΝΤΡΟΠΗ
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Αυτό που πρόσφατα παρακολούθησα μετά τη δίκαιη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου  του πρωταθλητή από τον Παναθηναϊκό, δεν έχει προηγούμενο. Και δεν αναφέρομαι στο απαράδεκτο πανό που υπήρχε στην εξέδρα και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην απονομή του κυπέλλου! Αυτό το σχολίασα την ίδια ημέρα!  
     Μετά την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου στον αρχηγό Σλούκα και στα άλλα παιδιά, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού καταφέρθηκε κατά των Αγγελόπουλων και του Μπαρτζώκα. «Όλο το χρόνο λοιδορήθηκα. Ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες. Μου αρέσει να μιλάω στο γήπεδο, όπως είδαμε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αλαζονεία, το μη σεβασμό, την απαξίωση που μου έδειξαν οι κύριοι Αγγελόπουλοι και ο κύριος Μπαρτζώκας. Μου άνοιξαν μία πόρτα, του Παναθηναϊκού. Είδα κόσμο διψασμένο, που πίστεψε σε εμένα από την πρώτη στιγμή. Τι μπορώ να κάνω, τι μπορώ να καταφέρω. Με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές»! 
     Οι δηλώσεις αυτές έρχονται κόντρα με κάποιες άλλες που είχε κάνει λίγο πριν αποχωρήσει από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. «Τρέφω έναν πολύ μεγάλο σεβασμό για τους προέδρους. Γιατί όταν συζητήσαμε πριν τρία χρόνια είχαμε στο μυαλό μας αυτό ακριβώς! Με πιστέψανε, εγώ τους πιστεύω και τους έχω στην καρδιά μου. Έχουν ξεχωριστή θέση εδώ και χρόνια! Ονειρευτήκαμε αυτές τις στιγμές, ο Ολυμπιακός αξίζει να είναι στην ελίτ της Eυρώπης, αξίζει να διεκδικεί και να παίρνει τίτλους. Να είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Τώρα αν θα συνεχίσω να είμαι στον Ολυμπιακό είναι μία συζήτηση που θα γίνει τις επόμενες μέρες για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι»! Είπε-δήλωσε ο Σλούκας, χωρίς κάποιος να του το επιβάλει! 
     Θέση στις πρόσφατες δηλώσεις του Σλούκα πήρε και ο γνωστός και πολύπειρος προπονητής Αλεξανδρής τονίζοντας. «Δεν σε τιμούν αυτές οι δηλώσεις, οι απαντήσεις δίνονται μέσα στο γήπεδο. Και εσύ τις έδωσες με την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος»! 
     Στα πάνω από εξήντα (60) χρόνια της καριέρας μου δεν έχω ξαναζήσει τέτοιες δηλώσεις από παίκτες ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία παίζοντας και στις δυο ομάδες. Ο Δεληκάρης, ο Κυράστας, ο Γαλάκος, ο Σαργκάνης, ο Βαμβακούλας, ο Αποστολάκης,  ο Αντωνιάδης, ο Ζάρκο Πάσπαλι παικταράδες που δεν λέξη για την πρώην ομάδα τους. Θυμάμαι όταν ο Δομάζος έφυγε από τον Παναθηναϊκό και πήγε στην ΑΕΚ ήταν στα…μαχαίρια με την τότε διοίκηση του Τριφυλλιού, δεν είπε λέξη! Αλλά και ο Σπανούλης που ήρθε από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό δεν απαξίωσε την πράσινη ομάδα.
     Ντροπή αποτελούν οι δηλώσεις του Σλούκα και θα μείνουν ως μελανό σημείο στην ιστορία του. Κρίμα.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου