ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ «ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ» ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ STUDIO O ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ         ΙΣΤΟΡΙΑ          ΟΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ «ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ STUDIO O ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΡΑ…

               Είναι αλήθεια όταν εκείνη την εποχή στο 
               δικό μας Ραδιόφωνο έβγαινε ο Νίκος
               Αναστόπουλος, έφθαναν βροχή τα    
               μηνύματα και οι ερωτήσεις…

ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ 

     Με το Νίκο Αναστόπουλο η φιλία μας διάγει την έκτη δεκαετία! Τον γνωρίζω από την εποχή που έκανε τον κόσμο με τις εμφανίσεις του στον Πανιώνιο να…παραμιλάει! 
     Όταν ο Νίκος Αναστόπουλος πήρε μεταγραφή για υον Ολυμπιακό γίναμε καλοί φίλοι! 
     Έκτοτε παρακολούθησα την πορεία του ως ποδοσφαιριστή τόσο στην μεγάλη αγάπη του τον Ολυμπιακό και στο εξωτερικό στην Ιταλία και φυσικά παρακολουθώ τη δράση του ως προπονητής! 
     Είναι αλήθεια πως όνειρο του ήταν να αναλάβει μια ημέρα τον Ολυμπιακό! Πρέπει να πούμε πως έφθασε πολύ κοντά όταν πρόεδρος στην ΠΑΕ ήταν ο αείμνηστος Σταύρος Νταιφάς! Κάτι όμως έγινε και τελικά δεν έγινε το ντίλ! 
     Παρόλα αυτά ο «μουστάκιας» παραμένει μέγας Ολυμπιακός και ένας θρύλος για όλους τους απανταχού ερυθρόλευκους! Ουδείς θα ξεχάσει την 
εποχή που ο Νίκος Αναστόπουλος μεσουρανούσε! Τότε που ήταν ο φόβος και ο τρόμος των αντιπάλων τερματοφυλάκων ο θρυλικός «μουστάκιας» του ποδοσφσιρου μας. 
     Όταν μάλιστα ανέβαινε στο studio της ΕΡΤ ΕΡΑ τα μηνύματα και πι ερωτήσεις «έπεφταν βριχή»!
      Καλημέρα σας

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου