ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ…

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ…


     Ύστερα από το λουκέτο στη ιστορική εφηΔ μερίδ της Αριστεράς την «Αυγή» να πούμε πως ο Κασσελάκης ζήτησε από τους  βουλευτές και τους ευρωβουλευτές και από τα μέλη της ΚΕ να προχωρήσουν σε δωρεά, είτε να συνάψουν δάνειο, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα του Ιουνίου για την «Αυγή» και για το ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

     Μάκθστα ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε δωρεά 20.000 ευρώ, που είναι και το ανώτατο επιτρεπόμενο ποσό, καλώντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βάλουν πλάτη στην αντιμετώπιση του προβλήματος! 

          Αναλυτικά, το μήνυμα 

          προς τους βουλευτές:

«Σύντροφοι, συντρόφισσες

     Οι οικονομικές  δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κόμμα μας, επιτάσσουν τη μέγιστη δυνατή οικονομική συμβολή όλων μας. Σας παρακαλούμε να συνδράμετε είτε με δωρεά, είτε με σύναψη δανείου, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μηνός Ιουνίου για τα Μέσα του κόμματος, συνολικού ύψους 375.146 εύρω».

     Κατάλογος δαπανών

     Με δεδομένο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βουλευτές και στελέχη του κόμματος στηρίζουν τα ίδια οικονομικά τα κομματικά ΜΜΕ, καθώς και επί εποχής Αλέξη Τσίπρα είχαν δανείσει κορυφαία στελέχη τα κομματικά ΜΜΕ, δεν αποκλείεται πολλοί εκ των βουλευτών να ανταποκριθούν θετικά στην κίνηση του κ. Κασσελάκη.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του εξορθολογισμού των δαπανών, δεν αποκλείεται να ζητηθεί, κατά πληροφορίες, και πλήρης κατάλογος εξόδων από πλευράς των βουλευτών, ώστε να λάβουν απόλυτη γνώση για τις τρέχουσες δαπάνες, τόσο σε επίπεδο προμηθευτών, όσο και σε επίπεδο προσωπικού».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου