ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Τετάρτη 05 Ιουνίου 2024



ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΑΚ Η  ΠΡΩΤΗ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ 

ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!


     Ένας από τους καλύτερους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές είναι χωρίς αμφιβολία ο αριστερός μπακ με μεγάλες και ωραίες επιθετικές αρετές ο Αθανασίου του Ατρομήτου Περιστερίου. Είχε βέβαια προηγηθεί ο εντυπωσιακός τερματοφύλακας της Κηφισιάς ο Αναγνωστόπουλος που ομολογουμένως έκανε εξαιρετική σεζόν!

     Οι αθλητικοί συντάκτες στο ρεπορτάζ τους αναφέρουν. 

   «Ούτε μια εβδομάδα δεν πέρασε από το κλείσιμο μιας ιστορικής σεζόν και ο Ολυμπιακός ήδη προχωράει όλα του τα ζητήματα. Και όσοι περίμεναν πως θα έχουμε εξελίξεις με τους δανεικούς, τελικά έχουμε εξελίξεις με μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει το ελληνικό του στοιχείο κι έκλεισε ήδη δύο παίκτες.

Ποιους; Δύο παίκτες για να γεμίσει το ρόστερ και να κλείσει κενά που υπάρχουν. Πρώτη μεταγραφή ο Αναγνωστόπουλος της Κηφισιάς. Ναι ο Ελληνας γκολκίπερ ο οποίος έκανε μια εξαιρετική σεζόν με μερικά σπουδαία ματς (όπως αυτό κόντρα στην ΑΕΚ) και ο Ολυμπιακός τον έκλεισε για 3ο γκολκίπερ πίσω από Τζολάκη-Πασχαλάκη.

     Όμως ο Ολυμπιακός έκλεισε κι αριστερό μπακ! Ο λόγος για τον Αθανασίου του Ατρομήτου. Βεβαία ο Ολυμπιακός εκεί πλέον έχει Ορτέγκα, Ρίτσαρντς, Αποστολόπουλο και υπό προϋποθέσεις τον Κίνι. Ομως μένει να δούμε τι θα γίνει με πολλούς από αυτούς μιας και ο μόνος σίγουρος είναι ο Ορτέγκα για την επόμενη σεζόν.

Σε αυτούς προσθέστε και τον Κοστίνια που τον έχει κλείσει από τον Γενάρη ο Ολυμπιακός (ναι το καλύτερο δεξί μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος) και μένει να δούμε τι θα γίνει και με τον Χολσγκρόουβ (παίζει δανεικός στην Εστορίλ)…»!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου