ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ!

Τετάρτη 05 Ιουνίου 2024



ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ!


     Ο πρόεδρος του Αρη που τα έχασε όλα πλήρωσε την απρεπή συμπεριφορά του ακριβά! Όλοι θυμόμαστε τι έκανε με το σφύριγμα της λήξης του τελικού στον Βόλο. Ήταν εκείνος που κυνήγησε την Γαλλίδα ρέφερι η οποία και τον κατήγγειλε στην UEFA και όχι μόνο. 

     Έτσι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ «η ΔΕΑΒ επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Θόδωρο Καρυπίδη, ως φυσικό πρόσωπο, για το επεισόδιο με τη Γαλλίδα Φραπάρ μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ποινές και για ΠΑΕ και Σουλεϊμάνοφ

     Επίσης, η ΔΕΑΒ επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ την ΠΑΕ Άρης και 20.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή Σουλεϊμάνοφ για το ίδιο περιστατικό»

     Να πούμε πως ο κ. Καρυπίδης  «θα απολογηθεί την Πέμπτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για το συγκεκριμένο επεισόδιο ενώ η ίδια επιτροπή έχει επιβάλει ποινή πέντε αγωνιστικών στον Σουλεϊμάνοφ για απόπειρα βιαιοπραγίας»!


       Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΑΒ

 

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

      Με την υπ' αριθμό 41/2024 Ι και σε βάρος παράγοντα αυτής (αυτοτελώς ως φυσικού προσώπου) και ενός εκ των ποδοσφαιριστών της, διοικητικό πρόστιμο -εις έκαστον εξ αυτών- ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€), για περιστατικό βίας, που σχετίζεται με τον αθλητισμό και έλαβε χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου του ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, αμέσως μετά τη λήξη του Τελικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΕ ΑΡΗΣ για το Κύπελλο Ελλάδας στις 25/05/2024. Εφαρμογή άρθρου 9 του ν. 5085/2024.»


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου