ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ!

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2024

ΚΟΛΑΣΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ!

     Ξημέρωσε αλλά η φωτιά συνεχίζει το έργο της! Καίει ότι βρει στο πέρασμα της. Οι Πυροσβέστες που από την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά έφθασαν γρήγορα και προσπάθησαν να τιθασεύσουν την φωτιά. 
      Κόλαση έζησαν οι κάτοικοι στο Μενίδι που βρίσκονται κοντά στο σημείο της φωτιάς. Το ίδιο και οι κάτοικοι της Μεταμόρφωσης κοντά στο σημείο!
     Είναι αλήθεια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ «η 
νύχτα στις Αχαρνές ήταν δύσκολη, καθώς μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση επί της Λεωφόρου Καραμανλή το βράδυ της Τρίτης 09 Ιουλίου 2024.
     Η φωτιά στις Αχχαρνές ξέσπασε σε οικοπεδικούς χώρους με χαμηλή βλάστηση ανάμεσα σε εργοστάσια και σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Βρεττό έχει μπει μέσα σε εργοστάσια και αποθήκες….»
     Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του αντιδημάρχου.
    «Είναι μεγάλο το μέτωπο της φωτιάς, δυστυχώς έχει μπει σε εργοστάσια και αποθήκες, η εικόνα μέχρι στιγμής φαίνεται δυστυχώς να μην είναι υπό έλεγχο, θα είναι δύσκολη νύχτα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες καίγονται ένα εργοστάσιο ξυλείας και ένα εργοστάσιο πλαστικών.
     Να πούμε πως «για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 82 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 22 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ. Σήμερα στην προσπάθεια της κατάσβεσης θα σπεύδουν και τα αεροπλάνα!
     Οι άνεμοι πολύ ισχυροί θα πνέουν και σήνερα!
«Στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι ενώ ακούγονται συνεχώς εκρήξεις από τα εύφλεκτα υλικά που καίει η φωτιά στα εργοστάσια και τις αποθήκες που βρίσκονται στην περιοχή και στο ρέμα της Χελιδονούς»!
      Τα μεσάνυκτα το 112 έστειλε μήνυμα. Εστάλη  
στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής καλώντας όσους βρίσκονται κοντά στο Ρέμα της Χελιδονούς να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω του καπνού!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου