ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ! 

     Είχαν μεγάλη και…σπουδαία δράση οι εκβιαστές, στην Αθήνα και γενικά στην Αττική! Το ζητούμενο είναι πως μεταξύ των εκβιαστών ήταν και στελέχη του ΠΑΣΟΚ! Σπεύδει τώρα να διαγράψει η Χαριλάου Τρικούπη! 
     Αρχηγό ήταν η Νανσυ! Γνωστή συις αρχές και από άλλες δράσεις! 
     Σύμφωνα με το skai.gr οι εκβιαστές «Καρατομήθηκαν νωρίτερα από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, 12 επόπτες Υγείας οι οποίοι και είναι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα εκβιαστών δημοτικών υπαλλήλων που δρούσε στο Κέντρο της Αθήνας.
Οι προαναφερθέντες τέθηκαν άμεσα σε αργία, μετά την κοινοποίηση της έρευνας των διωκτικών αρχών με τις αλλαγές στις υπηρεσίες υγειονομικού ελέγχου της Περιφέρειας είναι σαρωτικές στο περιθώριο των εξελίξεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρχές οι εννέα εξ αυτών εργάζονται στις ελεγκτικές υπηρεσίες του κεντρικού τομέα και στις αντίστοιχες υπηρεσίες για τον βόρειο τομέα.
Η Νάνσυ 
Την ίδια ώρα,  η επονομαζόμενη Νάνση που όπως αποδεικνύεται είναι παλιά γνώριμη των αρχών φαίνεται να είναι η επικεφαλής του κυκλώματος.
Η Νάνσυ κρατούσε μάλιστα αναλυτική κατάσταση εσόδων – εξόδων με ημερομηνίες και ονόματα για όλες τις παράνομες δραστηριότητες.
Τουλάχιστον δύο τέτοια τεφτέρια βρέθηκαν στην κατοχή της.
Η δράση του κυκλώματος φαίνεται πως μετρούσε τουλάχιστον 3 χρόνια όπως φαίνεται και στα "πρακτικά" που κρατούσαν.
Σημειώνεται πως στη «μαφία των δημοτικών υπαλλήλων» συμμετοχή είχαν εκτός των άλλων, υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας, των υπηρεσιών δόμησης και του Υπουργείου Πολιτισμού.
Τα ποσά ήταν μεγάλα και εισπράττονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Τα μέλη του κυκλώματος είχαν διακριτούς ρόλους.
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ
Ανάμεσά τους βρίσκονται και δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με τη Χαριλάου Τρικούπη να σπεύδει να αναστείλει την κομματική τους ιδιότητα.
Η αρχαιολόγος
Παράλληλα, «κομβικό ρόλο» στο κύκλωμα φέρεται να κατείχε η 63χρονη αρχαιολόγος.
Η 63χρονη λάμβανε ποσά της τάξης των 6- 10 χιλιάδων ευρώ για κάθε περίπτωση διαμεσολάβησης.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εγκληματική οργάνωση φαίνεται να είχε «επεκτείνει τις δραστηριότητες της» ακόμη και στη Μύκονο και σε άλλα νησιά.
Στον ανακριτή
Οι 14 συλληφθέντες εκ των οποίων εννέα είναι δημόσιοι υπάλληλοι, θα οδηγηθούν αύριο στον Ανακριτή.
Στη δικογραφία εμπλέκονται τουλάχιστον εννέα ακόμη άτομα τα οποία εργάζονταν στις υγειονομικές υπηρεσίες ελέγχου της Περιφέρειας».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου