ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΙ’ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ!

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ       ΙΣΤΟΡΙΑ      ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΙ’ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ!

           Το κλάμα του καλύτερου παίκτη στο κόσμο 
           του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το χαμένο του 
           πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης       
           στον αγώνα Πορτογαλίας Σλοβενίας, δείχνει 
           την τεράστια αξία του παίκτη!

ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

     Ποιος λέει πως οι άνδρες δεν κλαίνε; 
     Ποιος ισχυρίζεται πως οι μεγάλοι, οι φθασμένοι 
     οι διάσημοι δεν έχουν συναισθήματα;
     Ποιος πιστεύει πως είναι ψυχροί και παγόβουνα; 
     Έστω και ένας να πιστεύει ένα από αυτά τα τρία έρχεται κάποια στιγμή που κι’αυτός αλλάζει ρότα! Τρανό παράδειγμα το κλάμα του Ρονάλντο, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης του νοκ αουτ, της μονομαχίας Πορτογαλίας Σλοβενίας για τις οκτώ της Ευρώπης του δόθηκε η ευκαιρία να σημειώσει γκολ, αλλά το πέναλτυ που κτύπησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Σλοβενίας! Το 0-0 παρέμεινε και οι ομάδες πήγαν στη ρωσική ρουλέτα των πέναλτυ! 
     Λίγο πριν από τα πέναλτυ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τα κλάματα. Είχε τις ευκαιρίες και στην κανονική διάρκεια και στην παράταση να σημειώσει ένα γκολ και τώρα και με δική του ευθύνη η Πορτογαλία κινδύνευε να μείνει εκτός! Όλοι…έπεσαν πάνω του να το συνεφέρουν. Μάλιστα με εντολή του προπονητή του κτύπησε το πρώτο πέναλτυ σημειώνοντας το 1-0!
     Να πούμε πως ήρωας αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας της Πόρτο, ο απίθανος Ντιόγκο Κόστα ο οποίος απέκρουσε και τα τρία πέναλτι που... πρόλαβαν να εκτελέσουν οι Σλοβένοι και έστειλε την Πορτογαλία στους «8» του EURO 2024. Και φυσικά επέστρεψε το χαμόγελο στον Ρονάλντο!
     Και στα δικά μας τα χρόνια που οι παίκτες έπαιζαν και με το συναίσθημα όταν έχαναν ένα πέναλτυ ή έχανε η ομάδα τους έκλαιγαν! Ξέσπαγαν σε λυγμούς! 
     Και οι μεγάλοι, οι διάσημοι κλαίνε λοιπόν πότε από ψαρά και πότε από λύπη! 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου