ΕΚΤΟΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ!

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024



ΕΚΤΟΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ!

     Το είχε προαναγγείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που ήθελε να κλείσει άμεσα η υπόθεση και το γεγονότος να ξεχαστεί όσο δυνατό ποιο γρήγορα! 
     Έτσι η διαγραφή του βουλευτή και πρώην υπουργού του Λευτέρη Αυγενάκη ήταν ζήτημα ωρών! 
     Η ανακοίνωση δεν άργησε και ο Λευτέρης Αυγενάκης αποτελεί κι επίσημα παρελθόν για την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Πλέον, είναι ανεξάρτητος βουλευτής. Το κυβερνών.  κόμμα έλαβε την απόφαση να διαγράψει τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης! 
Ο ίδιος ο πρώην υπουργός με ανάρτησή του ανέφερε ότι δεν παραδίδει την έδρα του αν και, όπως τόνισε, σέβεται την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
     Ο Λευτέρης Αυγενάκης τιμωρήθηκε και από τον πρόεδρο της Βουλής Κώστας Τασούλας σύμφωνα με το άρθρο 77 του κανονισμού της Βουλής! Ο κ. Τασούλας ανέγνωσε από την έδρα τον Κώδικα Δεοντολογίας, χαρακτήρισε απαράδεκτη την συμπεριφορά του κ. Αυγενάκη στο αεροδρόμιο και δήλωσε ότι δεν δέχεται την συγγνώμη που ζήτησε δημοσίως.
«Κατόπιν αυτού εφαρμόζοντας τις αρχές αυτές άρθρο 77 του Κανονισμού που προβλέπει ότι η συμπεριφορά αυτή είναι καταφρόνηση πολιτειακού θεσμού είμαι αναγκασμένος να ποινή της μομφής για ανάρμοστη συμπεριφορά και τον αποκλεισμό του από τις εργασίες του Κοινοβουλίου» είπε ο κ. Τασούλας από την έδρα της Ολομέλειας.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου