ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ 109-82!

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024




ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ  ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ 109-82!

     Όταν ο Γιαννης Αντετοκούμπο αποφάσισε να παίξει και να βοηθήσει την Εθνική μας όλοι είμασταν σίγουροι πως η Εθνική μας θα γράψει νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του μπάσκετ!
     Στον πρώτο αγώνα στο προολυμπιακό τουρνουά με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούμπο ο οποίος σημείωσε 32 πόντους συνέτριψε τη Δομινικανή Δημοκρατία με 109 - 82!   
     Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος με 32 πόντους σε 18 λεπτά χωρίς να χάσει σουτ και η Εθνική έκανε το πρώτο βήμα για τον μεγάλο στόχο της επιστροφής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επικρατώντας της Δομινικανής Δημοκρατίας με 82-109
     Είναι αλήθεια πως ο Γιαννης Αντετοκούμπο είχε μεγάλο πάθος και τρομερή ήταν η επιθυμία του να παίξει καλά μπροστά στο ελληνικό κοινό που γέμισε το ΣΕΦ και να σπρώξει την Εθνική Ανδρών στο Προολυμπιακό τουρνουά ήταν ξεκάθαρο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη Δομινικανή Δημοκρατία.
     Να πούμε ότι η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ξέφυγε στα μέσα της δεύτερης και στις αρχές της τρίτης περιόδου, δίχως να απειληθεί ουσιαστικά από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Απόψε η Εθνική μας αγωνίζεται με την Αίγυπτο

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου