ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ’ΑΝ ΕΙΣΑΙ…

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ     ΙΣΤΟΡΙΑ      ΤΟ ΤΟΠΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ’ΑΝ ΕΙΣΑΙ…

                  Τον Φεβρουάριο ο Τούρκος παραγωγός 
                  του Survivor στον ΣΚΑΙ έφερε τον πρώην   
                  ασο όχι μόνο του Βραζικιανικου 
                  ποφοσφαιρου αλλά και του παγκοσμίου, 
                  τον Ροναλτίνιο ο οποίος απέδειξε πως το 
                  τόπι δεν ξεχνιέται, όσα χρόνια κι’αν 
                  περάσουν…

      Η ΜΠΑΛΑ, ΤΟ ΤΟΠΙ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ!
Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ!

      Το βράδυ της Κυριακής που πέρασε είδα το παιχνίδι Survivor για να θαυμάσω έναν παλιό άσο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τον «μάγο» Ροναλντίνιο, ο οποίος θα έπαιζε ποδοβόλεϊ! Αντίπαλος του ο παραγωγός του παιχνιδιού και κάποιοι παίκτες! 
       Φανταστείτε τι έγινε όταν Ροναλντίνιο την Κυριακή το βράδυ 25 Φεβρουαρίου έκανε την εμφάνιση του στο ελληνικό Survivor. Έγινε προκάλεσε η παρουσία πανικό.
        Στο ρεπορτάζ διαβάζουμε. «Ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον κόσμο, ο Ροναλντίνιο, μετά την εμφάνιση του στο Survivor της Τουρκίας έκανε την εμφάνιση του την Κυριακή (25/2) το βράδυ και στο ελληνικό και η παρουσία του προκάλεσε και εδώ πανικό!
Στη θέα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ οι Έλληνες παίκτες τρελάθηκαν αλλά στη συνέχεια έπρεπε να διεκδικήσουν αρκετά πλούσια δώρα σε αγώνα ποδοβόλεϊ κόντρα στον "Ρόνι" και τον Ατζούν»!
         Και στο ρεπορτάζ αναφέρονται ακόμη. «Εκεί ο Ροναλντίνιο βρήκε απέναντι του τον Γκέντζογλου και τον Γκιουλέκα και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη έβγαλε αρκετές ωραίες φάσεις και πήρε όμορφους πόντους για την ομάδα του κόντρα στους Έλληνες παίκτες…»!
         Προσωπικά είδα τον Ροναλτίνιο να παίζει εντυπωσιακή μπάλα (έστω και στο ποδοβόλεϊ…) στην άμμο! Βλέπετε το ποδόσφαιρο, η μπάλα, το τόπι δεν ξεχνιέται!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου