ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ

Τετάρτη 03 Ιουλίου 202




ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ 
     
     Πέρασαν τεσσερα χρόνια από την ημέρα εκείνη που ο Χάρης Τομπούλογλου μου τηλεφωνούσε για να με ενημερώσει πως ο καλός μου φίλος ο αγσπημενος του πατέρας έφυγε. 
     Μέσα από τη συγκίνηση μου προσπάθησα να δώσω κουράγιο στο φίλο μου Χάρη γιατί γνώριζα τξ «δέσιμο» που είχε τόσο με τον πατέρα του όσο και με την αείμνηστη μητέρα του. 
     Την περασμένη Κυριακή 30 Ιουνίου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγίτσα στην Νέα Φιλαδέλφεια τα παιδιά της ο Χάρης, ο Κώστας και ο Γιάννης (ο σημερινός δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας) τέλεσαν μνημόσυνο στην μνημη των γονιών τους, στο οποίο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ανέων ο Σαβασμιοτατος κ. Μακάριος. Συμπροσευχήθηκαν ο Γενικός Αρχιερατίκος Επίτροπος της ΙΜ Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας Ηρακλείου και Χαλκηδόνας ο Πανοσιολογιοτατος Αρχινανδριτης ο π. Τημοθεος Ηλιάκης και οι ιερείς της Παναγίτσας.
     Προσωπικά μετέχοντας στο μνημόσυνο γυρίζω το χρόνο πίσω και σας παρουσιάζω μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχα με τον αείμνηστο Λαζαρο Τομπούλογλου. 
     Πολλές ευχές στα παιδιά του και τα εγγόνια του να είναι καλά και να θυμούνται πάντα τον μπαμπά την μαμά, τον παππου και την γιαγιά. 
     Αιωνία η μνημη τους 
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου