Ποτέ ξανά!... Ποτέ!!

-Χμ!.. Εκεί  που μας… χρωστάγανε…
-..Μας πήρανε και το… βόδι!.. Τι λες πάλι ρεεε… Κοντονή μου;
-Αυτό… εκείνο που έπρεπε εδώ και… πολλά χρόνια να είχαν πει ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις! Να…έτριζαν τα… δόντια στους Γερμανούς! Ρεε… παλιοΓορτύνιε…
-Εγώ τι… έκανα; Φταίω σε.. κάτι;
-Φυσικά και… όχι!
-Ευτυχώς !.. Ομως…, εσύ κάτι θέλεις να πεις!.. Τι… ακριβώς είναι;
-…Να…, εάν την… οχιά ΔΕΝ την… πατήσεις στο… κεφάλι την  ώρα που πρέπει αυτή…, αργότερα θα «γυρίσει»και θα σε… κατασπαράξει!!
-Δεν σε… πιάνω ρεε..παλληκάρι μου! Για γίνε πιο…’’εύκολος’’…  Κάντο πιο… λιανά;
-Χμ!...Προσπαθώ! Είμαι όμως κάπου… μπερδεμένος! Για αυτό.. ρίξτο αλλά με… απλά λόγια! Εελα μου! Μπορείς…
-Εγώ …μπορώ! Εσύ όμως θα το.. καταλάβεις ρεεε… μπαγάσα παλιοΓορτύνιε; Τέλος πάντων! Εκείνο που θέλω να σου  πώ ..,να τονίσω είναι, όπως με τα δύο παραδείγματα που σου… έδωσα, είναι ότι εάν , από την αρχή ΔΕΝ βάλεις κάποιον ή κάποιους στη θέση του ή στις θέσεις τους, ΤΟΤΕ είναι.. μαθηματικώς βέβαιον πως, αργότερα και στη δεδομένη στιγμή αυτός ή αυτοί θα σε έχουν  του… χεριού  του ή του χεριού τους! Θα σου… λένε «κάτσε» και θα είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις!! Θα σου…λένε «σήκω»και εσύ πάλι και χωρίς… δεύτερη κουβέντα θα το πραγματοποιείς! Εντάξει.. μέχρι εδώ;
-Έτσι… και έτσι!.. Δεν πολυκαταλαβαίνω που το πας ρεεε…παλιοΚακοβατίτη, για να… αντιστρέψω το δικό σου το… παλιοΓορτύνιε(!!!) αλλά τέλος πάντων…
-Είσαι πάντως ρεεε  Μπαμπίνο μου σε πολύ, μα παρά πολύ καλό δρόμο! Εεελαα για…προσπάθησε  λίγο.. παραπάνω! ’’Στίψε’’ λίγο… περισσότερο το μυαλουδάκι σου! Και θα… δείς ότι ΟΛΑ θα πάνε καλά… Ωραίαααα;
-…Μπορώ να κάνω και… αλλιώς! Πάμε… παρακάτω ρεεε… Κοντονή μου! Εντάξει;
-…Εντάξει ρεεε!.. Σου έλεγα λίγο πριν πως,για να έχεις το… κεφάλι σου ήσυχο, θα πρέπει να κάνεις ότι ακριβώς  έκανε ΤΟΤΕ με τον «γόρδιο δεσμό» ο Μέγας Αλέξανδρος!! Θα πρέπει να γίνεται …, να κάνουμε ότι κάνουν οι γιατροί, που… κόβουν και…πετάνε το… σάπιο μέρος, ώστε να πάνε ΟΛΑ καλά στη συνέχεια!
-Δηλαδή; Τι θέλεις, με ΟΛΑ αυτά να μου πεις;
- Είναι απλά τα πράγματα… ρεεε.. Μπαμπίνο μου! Τόσο απλά όσο δεν… παίρνει άλλο!
-Εεελα μου ;
-Ότι , έκαναν οι Γερμανοί ,κατά τη διάρκεια της Κατοχής (1941-1944)με τα Ναζιστικά Εγκλήματα και τις κλεψιές τους το ίδιο κάνουν (οι ίδιοι!!) ή για την ακρίβεια επιβάλουν με… Ναζιστικό   τρόπο και σήμερα .Μας παίρνουν ότι έχουμε και δεν έχουμε!..
Και το λέω αυτό ρεεε… παλιοΓορτύνιε, γυρίζοντας το… ρολόι  πίσω 71 χρόνια, γιατί ΟΛΑ αυτά τα χρόνια, ενώ μπορούσαμε να κάνουμε πολλά και να πάρουμε από τους Γερμανούς ΟΛΑ όσα με φρικαλέα εγκλήματα έκαναν πίσω! Βέβαια οι χιλιάδες νεκροί μας (έπεσαν από τις εγκληματικές πράξεις των Ναζί!..) ΔΕΝ γυρίζουν δυστυχώς.
Όμως, οι Γερμανοί μας πήραν ,μας έκλεψαν ΟΛΟ το χρυσό! Μας χρωστάνε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ! Είναι, ίσως πέντε φορές περισσότερα από το δικό μας χρέος!!!Και αντί να γίνει αυτό …, οι κυβερνήσεις και πέρασαν πολλές από εκείνα τα χρόνια, (κατοχή 1941-1944)έκαναν το …αντίθετο!
ΔΕΝ ζήτησαν ΟΥΔΕΠΟΤΕ  τα χρήματα μας τα κλεμμένα, πίσω!!! Έκαναν πως ΔΕΝ …καταλαβαίνουν! Το απέφυγαν όπως ο …διάολος το λιβάνι! Αυτό όμως φάνηκε ,με την …αδυναμία που έδειξαν (οι πολιτικοί μας) και οι Γερμανοί, άλλο που ΔΕΝ ήθελαν το… ξεπέρασαν και γρήγορα –γρήγορα πέρασαν στην… αντεπίθεση!
Έδειξαν για άλλη μια φορά το… πραγματικό τους πρόσωπο! ’’Τότε , η χιτλερική μηχανή έσπειρε τον τρόμο στη χώρα, βυθίζοντας την στο αίμα! Πάνω από 50.000 άμαχοι δολοφονήθηκαν από τα παρανοϊκά ασύμμετρα αντίποινα των κατακτητών.
Εκατοντάδες χωριά ισοπεδώθηκαν…’’
-Αυτά τότε!...Έγιναν τότε !Γιατί όμως τα…φέρνεις ξανά σήμερα ;
-Α, ρεε …Μπάμπη , ρεεε…Μπαμπίνο μου. Τα αναφέρω ΟΛΑ αυτά, επειδή σήμερα οι Γερμανοί μας έχουν …βάλει τα δύο μας πόδια σε…ένα παπούτσι! ΣΗΜΕΡΑ και αφού οι…’’κατακτητές’’ είδαν…, διαπίστωσαν ότι είμαστε μαλ…κι αφού κατάλαβαν ότι σε καμμιά περίπτωση θα ζητήσουμε , ΟΛΑ  όσα μας ανήκουν! Τα δικά μας τα λεφτά…, το δικό μας  χρυσό …που ΤΟΤΕ οι Γερμανοί μας το έκλεψαν , αφού λοιπόν κατάλαβαν πόσο …χέστηδες πολιτικούς έχουμε ,μας παίρνουν τα «ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ»! ( Ετσι λέει ο καλός μου φίλος από τα παλιά, ο Νίκος Αλέφαντος!) Μας θέλουν φτωχούς και ανήμπορους: Και αυτό φαίνεται από τα σκληρά…ναζιστικά μέτρα που μας επιβάλουν! Φάνηκε ακόμα και από την απόφαση στο δικαστήριο εκεί στη Χάγη για την υπόθεση του Διστόμου , όπου χάσαμε το δίκιο μας πανηγυρικά!
-Για άλλη μια φορά   ρεεε…Κοντονή μου, σου …βγάζω το καπέλο!
-ΔΕΝ θα τους περάσει όμως! Σε καμμιά περίπτωση θα αφήσουμε να…ξανάρθει η ναζιστική θηριωδία του 1941!Ποτέ ξανά!...Ποτέ!!!
ΣΗΜ.ΣΥΝΤ: Αργά το βράδυ της Τρίτης έγινε γνωστό πως , οι …’’κατακτητές ‘’ Γερμανοί συμφώνησαν με την άποψη των Γάλλων βοηθώντας τους και θα επιβάλλουν στην Ελλάδα την ίδρυση ταμείου «Ειδικός Λογαριασμός», έτσι ώστε ένα μέρος των εσόδων της χώρα μας να… ’’μπαίνει’’ σε αυτό το ταμείο . Για το που οδηγεί αυτός ο «Ειδικός Λογαριασμός»(απώλεια μέρος  της κυριαρχίας μας κλπ)καθώς  και για το τι  έγινε στη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο  των 3 πολιτικών  Αρχηγών, θα τα πούμε σε άλλο σημείωμά μας!                                                              ΓΑΚ

-…Λοιπόν! Εάν το μικρό σκυλάκι έστω και εάν είναι λύκος, ΔΕΝ το… στρώσεις, ΔΕΝ το πάς με τα νερά σου , ΔΕΝ το μάθεις..’’τρόπους’’(;) ΤΟΤΕ  το… λυκάκι (ο μικρός λύκος)θα μεγαλώσει …,θα γίνει.. τεράστιος και… γράψε αλίμονο!!! Τρέχα να… κρυφτείς !!Μπήκες ρεεε… Μπαμπίνο μου;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου