Τα ‘κους Γιώργο; Σωτήραααα μας!!!

-Αμάν!...Αμάν πια!....

-Ρεεε…, σαν τα… χιόνια!

-Δεν ..κατάλαβα ρεεε Μπαμπίνο! Τι… ’’θέλει να πει ο ποιητής;’’!...

-Ότι, κάπου …χάθηκες!

-Προσωπικά είμαι… εδώ !Εσύ κάπου αλλού είχες… ’’χωμένη την …μύτη σου’’, ρεεε.. παλιοΓορτύνιε!...

-Κοίτα ποιος …μιλάει! Ρεεεε… Κοντονή μου…, Έλα!...Έλα στα..ίσια!!!

-Χμ!...Καλά κάνεις και με τον τρόπο σου …,’’βάζεις υπογραφή’’ σε όλα όσα σου έχω πει κατά καιρούς! Λοιπόν…

-…Λοιπόν τι;


-Ξεκίνησα ρεεεε… φιλαράκι με τις… φράσεις ‘’Αμάν !...Αμάν πια’’!!! γιατί το ΠΑΣΟΚ…

-‘’Είναι εδώ …ενωμένο δυνατό…’’! Μα τι λέω Θεέ Μου…

-Έχεις …ξεφύγει! Δεν …συγκρατείσαι με ΤΙΠΟΤΑ !Έχεις …αλλάξει..

-Ελπίζω…, ’’προς το καλύτερο…’’!

-Ο …κόσμος θα το..κρίνει ρεεε… Μπαμπίνο μου! Ο ..κόσμος! Εγώ… ’’σημειώνω’’ μόνο τα γεγονότα ,όπως αυτή τη στιγμή εξελίσσονται!... Δεν ξέρω, εάν έτυχε να παρακολουθήσεις τα τελευταία γεγονότα στο ΣΕΦ , εκεί ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ , συγκεντρώθηκε  και ‘’υπέδειξε’’ την υποψηφιότητα  του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ! Ήταν τρείς – έμειναν δύο και… κατέληξαν σε έναν! Σε μια(!)υποψηφιότητα !!!Σε αυτή , του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών , του κυρίου Ευάγγελου Βενιζέλου! Εδώ , να υπογραμμίσω ότι (ο…, από την άλλη Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, νέος  Πρόεδρος του… ’’νέου ΠΑΣΟΚ…’’) ότι , συγκέντρωσε περί τις 200 υπογραφές ,ενώ το καταστατικό ‘’αναφέρει’’, περίπου τις μισές! Ο κ. Βενιζέλος θα είναι ‘’ο μοναδικός υποψήφιος στην ..κούρσα της διαδοχής , αρκεί να μην ..έρθει δεύτερος’’!!!Να αναφέρω για να …’’κλείσω αυτή την παρένθεση ‘’ότι , το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ , ΔΕΝ ενέκρινε τις υποψηφιότητες των κ.κ. Χρήστου Παπουτσή και Στέφανου Τζουμάκα , χωρίς υπογραφές!...Ο κύριος Βενιζέλος μιλώντας τόνισε ότι , ο στόχος του είναι η πρωτιά του ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες εκλογές! Από την δική του πλευρά ο Χρήστος Παπουτσής που συγκέντρωσε 12 ψήφους (!),είπε , μετά το αποτέλεσμα : ’’Τα διαδικαστικά τεχνάσματα  επικράτησαν της πολιτικής ουσίας..’’!!! Ακόμα ο… ’’τρίτος της παρέας ‘’,ο Στέφανος Τζουμάκας επέκρινε τις διαδικασίες τονίζοντας πως, ’’η εκλογή Βενιζέλου είναι … διάτρητη!’’!!! Η εκλογή του… ’’νέου ΠΑΣΟΚ’’, συγγνώμη του νέου προέδρου , θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή ! Θα στηθούν 1000 κάλπες στους δήμους!!! ‘ ’Οτι πάρεις με δύο ευρώ’’! Και βεβαίως τόσο κοστίζει η… ψήφος!!!

-Χίλιες κάλπες…, είπες ρεεε..Κοντονή μου;

-Σωστά! Σωστά άκουσες !...

-Μα ρεεε… Κακοβατίτη ο κ. Παπουτσής είπε και… άλλα πολλά και πολύ πιο.. ’’σκληρά’’…

-Έχεις δίκιο! Ο  πρώην… ΠΡΟΠΟ  υποστηρίζει πως, ’’υπήρξε επιλογή που οδηγεί  στο… μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ!...’’!!!  Όμως το θέμα μας σήμερα, είναι άλλο! Και γι αυτό …’’ξεκίνησα’’ τη κουβέντα μας, ρεεε.. παλιοΓορτύνιε , με την λέξη …’’Αμάν…’’!

-Αλήθεια  γιατί ;

-Ο λόγος για ΟΛΑ όσα είπε στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ο μέχρι και σήμερα  Πρόεδρος του Κινήματος ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου , γνωστός  και ως ΓΑΠ!!!Δηλαδή , ο νέος …σωτήρας μας!!!

-Τι είπε πάλι, ρεεε…Κοντονή μου ,το ..παιδί ;

-ΤΙΠΟΤΑ  το …σπουδαίο!...Θύμισε στους ΠΑΣΟΚους , αλλά και  σε  ΟΛΟΥΣ τους  Έλληνες  ότι μας… έσωσε!!!(Σωτήραααα μας!!!!)Στην ομιλία του ο κ.Παπανδρέου ‘’με ύφος χιλίων και πλέον Καρδιναλίων ‘’, τόνισε πως ,είναι ο Σωτήρας μας! Το επανέλαβε μάλιστα με  έμφαση , με σκοπό να… κερδίσει κάποιο..χειροκρότημα!...Ο κόσμος που ήταν στην αίθουσα μόνο αυτό δεν… έκανε! Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες και έδειξαν ‘’ζωντανά’’ οι τηλεοράσεις ‘’μιλάνε’’, από …μόνες τους!...Άλλοι , χασκογελούσαν …! ’’Άλλοι σχολίαζαν ειρωνικά , τα λεγόμενα του πρώην Πρωθυπουργού…’’!! Ενώ , ’’άλλοι ..κοιμήθηκαν!’’!!Η …πλάκα είναι (περί …πλάκας πρόκειται! Δεν εξηγείται αλλιώς !...)ο… ΓΑΠ επέμεινε ότι , το έργο που έκανε (!), ότι θετικό (εάν έγινε κάτι… δηλαδή)πραγματοποιήθηκε στον ταλαίπωρο τόπο μας, το έκανε η… δική του κυβέρνηση!!!Τώρα τι του λες !..Ντροπή ρεεε… παιδιά να εκφράζεστε με αυτά τα… λόγια! Πιπέρι! Μάλιστα ο… ’’Σωτήρας ‘’μας, είπε πως’’ όσα έγιναν τα δύο τελευταία χρόνια , επίπρωθυπουργίας του (αλήθεια πόσες ημέρες έμεινε ο κ.Παπανδρέου στην Ελλάδα ,…)δεν είχαν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 50 χρόνια…’’!!!! Φαίνεται πως ΟΛΟΙ εμείς οι  άλλοι , που ΔΕΝ …βλέπουμε αυτά τα έργα , ζούμε σε… άλλη χώρα!!Μα τι… λέει ο άνθρωπος ;Τι λέει και ΔΕΝ … ’’πέφτουν’’ οι …πολυκατοικίες ; Κάποιος πρέπει να του θυμίσει τον… Πινόκιο!!!Εεε…, Γιώργο  μεγάλωσε η …μύτη σου!...Για πρόσεχε …,γιατί ΔΕΝ σε… βλέπω καλά !!!!Τον κόσμο ΔΕΝ μπορείς να τον …ξεγελάσεις πλέον! Τα μάτια σου… δεκατέσσερα γιατί είναι πολύ της μόδας τα… γιαούρτια!!!(μη… γελάτε ρεεε!...)

-Μόνο;

-Χμ!...Όχι  βέβαια! Είναι οι… ντομάτες! Είναι τα… αυγά! Είναι το… αλεύρι! (Έγραψα σχετικά χθες..)και πολλά… άλλα  ζαρζαβατικά ! Ενώ, τώρα τελευταία , ήρθαν και τα ….φασκελώματα! Και  οι… ροχάλες!!! Θέλω να πιστεύω  πως, ο Έλληνας , παρά τη φτώχεια , στην οποία τον … έφεραν , θα κρατήσει τη ψυχραιμία του! Άλλωστε πρόκειται για τον … σωτήρα μας!!! Τα ακούς Γιώργο; Σωτήραααα μας!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου