ΟΧΙ ,δεν είναι καλά !!!

Η αποχή στις εκλογές αυτές …πλησίασε το 40%!!!Για την ακρίβεια ήταν 34,90!...Εάν ΟΛΟΙ αυτοί ψήφιζαν (λέμε εάν…)τα δεδομένα , θα είχαν αλλάξει!...Μπορεί  σήμερα να είχαμε μια…  ’’δυνατή Κυβέρνηση’’ και να μην …’’ψάχναμε με το φανάρι …’’όπως ο Διογένης , για να … ’’έρθουν ‘’κοντά ας πούμε ο Αντώνης Σαμαράς με τον Αλέξη Τσίπρα , το νικητή αυτών των εκλογών !Γιατί είναι ο μόνος που κατά 10 μονάδες , αύξησε το ποσοστό του! Ψέματα ;Όχι βέβαια! Οι άλλοι ;Χμ!...Υπέστησαν πανωλεθρία δυστυχώς !


Τώρα…

Για να μάθουμε εάν ΟΛΑ όσα λέει ο Τσίπρας τα πιστεύει και ΔΕΝ είναι λόγια του αέρα , ας τον στηρίξει ο Σαμαράς και τα άλλα κόμματα , ώστε να  σχηματίσει Κυβέρνηση, για να δει…, να διαπιστώσει …’’πόσα απίδια χωράει ο σάκος’’! Όπως πολύ ορθά λέει ο λαός μας… Και όχι μόνο λόγια κ.Τσίπρα ! Έτσι  δεν είναι ;Αλλά αυτός (ο Αλέξης…)βγάζει πάντα την …’’ουρά του απέξω…’’, λέγοντας ότι συνεργάζεται μόνο με τα αριστερά κόμματα !Δεν …’’βλέπει’’ που διαρκώς η Αλέκα μας (η κ.Παπαρήγα καλέ …) τον έχει διαρκώς στο …’’φτύσιμο ..’’!...Έτσι, Αλέξη το ξέρω και εγώ , ότι με ‘’λόγια φούσκες’’ δηλαδή , μπορώ (και εγώ )να ‘’κυβερνήσω…’’!!!Για αυτό προτείνω να δοθεί ‘’ψήφος’’ στο νικητή Αλέξη Τσίπρα !!!Και ας κάνει ‘’πρωθυπουργό την Παπαρήγα’’, λέμε τώρα!....

Στο …ξεκίνημα του σημερινού σχολίου –άρθρου μου έγραψα για την αποχή , που πλησίασε το 40%!Ενας ανασταλτικός παράγοντας για τη μεγάλη αυτή αποχή , ήταν και τα χρήματα  που ο κόσμος ΔΕΝ ΕΙΧΕ και ΔΕΝ ΠΗΓΕ στο χωριό να ψηφίσει! Αυτοί , οι πολιτικοί και οι άλλοι ανευθυνουπεύθυνοι  δεν θυμήθηκαν να ‘’αφήσουν ελεύθερα ‘’τα πανάκριβα διόδια !!!Δεν έδωσαν λοιπόν εντολή …,δεν ‘’ανέβηκαν οι μπάρες’’ και σχεδόν ο μισός λαός δεν πήγε να ψηφίσει !!!Οι άνθρωποι δεν είναι καλά …ΟΧΙ , δεν είναι καλά!!!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου