‘’Μαιμούουουδες ‘’παντού !!!

Μέσα σε ‘’τόσα και τόσα’’ που …’’τραβάει ‘’, αυτός ο δύσμοιρος λαός μας και ‘’τα υπομένει με υπομονή και καρτερικότητα …’’, (αυτή είναι η αλήθεια , όσο και αν μερικοί …,μερικοί ΔΕΝ το παραδέχονται…) έρχονται και οι …’’μαϊμούδες’’(με εισαγωγικά ή όχι δεν έχει καμιά σημασία πλέον…)να …’’κυριεύσουν το κράτος’’!!!’’ Μαϊμούδες ‘’εδώ !’’Μαϊμούδες ‘’εκεί !’’ Μαϊμούδες’’ πάνω!’’Μαϊμούδες’’ κάτω!’’ Μαϊμούδες’’ δεξιά !’’Μαϊμούδες ‘’αριστερά! 

’’Μαϊμούδες’’ πέρα, δόθε! ’’Μαϊμούδες’’ παντού ! ’’Μαϊμούδες’’!...Μαϊμούδες!...’’Πήξαμε –δυστυχώς- στις ‘’ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ’’!!!Είμαστε η χώρα με τις περισσότερες … ’’μαϊμούδες’’!!! Όπου και αν …’’γυρίσεις το βλέμμα σου’’, θα αντικρίσεις  και μια …,δύο…, πέντε…, μπορεί και δέκα (ναι διαβάσατε πολύ πολύ σωστά !) ’’μαϊμούδες’’!!!

Αυτά τα συμπαθέστατα ανθρωποειδή (συμπεριφέρονται σε πολλές περιπτώσεις )καλύτερα από εμάς τους κανονικούς ανθρώπους ! Λέμε τώρα ανθρώπους !...),μου τα θύμισε ένα άρθρο που διάβασα την Τετάρτη στην σελίδα του φίλου και συναδέλφου Δημήτρη Ρίζου , στον ‘’Αδέσμευτο Τύπο’’ και που συμφωνώ απόλυτα μαζί του !...Και βέβαια είναι η χώρα μας διεφθαρμένη! Και ασφαλώς αυτό αποδεικνύεται ‘’με αδιάσειστα στοιχεία ‘’!Και είναι αλήθεια ότι ‘’καμιά κυβέρνηση τελικά δεν έβαλε το μαχαίρι στο κόκαλο…’’!!!Και έτσι είναι, δυστυχώς για ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ (;), ‘’το κακό συνεχίζεται …’’,ενώ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ (ιδιαίτερα αυτό , αν δηλαδή )ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ !!!Και αυτό , ενώ γνωρίζαμε για τους 700 ‘’τυφλούς’’ που παρα το γεγονός πως έβλεπαν καλύτερα από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ (ήταν δηλαδή ‘’ανοιχτομάτηδες πλήρως’’…)τσέπωναν ‘’το επίδομα τυφλού …’’, εκεί στο δικό μου το νησί την Ζάκυνθο (ιδιαίτερη πατρίδα μου. Είμαι Ζακυνθινός και καμαρώνω!), ήρθε …’’καπάκι’’ και το περιστατικό με άλλους 400 ‘’τυφλούς ‘’που ‘’ανοιχτομάτηδες’’ μεν ,είχαν ‘’χαρτιά’’(μαϊμού)πως ήταν  ‘’τυφλοί’’ και …παντελιόναζαν τη … ’’σύνταξη τυφλού ‘’, εκεί στην Χίο , που ΔΕΝ πηγαίνουν πλέον δύο …, δύο ..,αλλά πέντε …,πέντε !!!Η χώρα μας, βαδίζει στα …τυφλά!!!

Τώρα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που (ΔΕΝ )δόθηκαν στην δημοσιότητα, ‘’περίπου οι μισοί συνταξιούχοι (προσωπικά πιστεύω πως είναι παραπάνω .Πολύ παραπάνω μάλιστα , όπως  αναφέρουν αξιόπιστες πηγές !!!)εισπράττουν σύνταξη ως ανάπηροι – μαϊμούδες’’!!!Και ΟΛΑ αυτά με , ‘’πλαστά δικαιολογητικά ...’’!!!Να τονίσω με την ευκαιρία πως μόλις προχθές (βγήκε και αυτό στον … ’’αέρα’’!)’’αποκαλύφθηκαν και …δυσλεκτικοί –μαϊμούδες …’’!!!Είχαμε για την περίπτωση αυτή και μια ‘’καθηγήτρια’’(βάζω εισαγωγικά γιατί αποδείχθηκε ότι είναι λαμόγιο και μάλιστα μεγάλο μα πολύ μεγάλο λαμόγιο !...), η οποία προμήθευε , με το αζημίωτο (τσέπωνε 900 ευρώ η αφιλότιμη !!!)πλαστά δικαιολογητικά , σε παιδιά πως (‘’δήθεν ‘’) έπασχαν από δυσλεξία ήταν δυσλεκτικά δηλαδή , για να τύχουν των ευνοϊκών όρων , που ο Νόμος το επιτρέπει για τις εξετάσεις , τις σχολικές εξετάσεις!!!Δεν θα …’’μιλήσω’’ σήμερα για ‘’το μεγάλο όργιο απάτης με τα φάρμακα …’’!Ομως δεν μπορώ να …κρύψω το γεγονός ότι, ‘’δώδεκα πεθαμένοι στον Βόλο έπαιρναν –ακόμα- σύνταξη…’’!!!Μωρέ καλά λένε πως γίναμε , σαν το …’’κώλο ‘’της μαϊμούς!!! ’’Μαιμουουουδες’’ παντού , ρεεε παιδιά!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου