Μήπως ζείτε σε άλλη χώρα;

-‘’Εσείς ρεεε, φταίτε για ΟΛΑ …’’!!
-Ρεεε, από τη τσέπη σας τα πήραμε ;’’!!
-‘’Δεν …ντρέπεστε λιγάκι …’’!!!!!(εδώ χρειάζονται τα πέντε θαυμαστικά !θα μπορούσα βέβαια να θέσω δέκα …,είκοσι…, ακόμα και πενήντα θαυμαστικά !!!)!!!Αυτά και πολλά άλλα ακούσαμε , εμείς οι δημοσιογράφοι από τους υπαλλήλους της Βουλής!!!

Αλλά γιατί αυτή η επίθεση των υπαλλήλων της Βουλής στους συναδέλφους του Κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ  , θα αναρωτηθεί κάποιος ;και με το δίκιο του φυσικά !

Ο λόγος για το επίδομα , που ζήτησαν ως ’’ δωράκι για τις υπηρεσίες που ΔΕΝ προσέφεραν τους τελευταίους δυόμισι μήνες που το Κοινοβούλιο είχε κατεβάσει ρολά λόγω των δυο εκλογών …’’!!!Και το… δωράκι που ήθελαν οι υπάλληλου της Βουλής ήταν , ούτε λίγο …, ούτε πολύ , 4.000 ευρώ !!!Ναι , διαβάσατε πολύ σωστά . Την εποχή αυτή που η Ελλάδα βρίσκεται στο χειρότερο οικονομικό στάδιο και οι Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας , αυτοί (οι υπάλληλοι της Βουλής …)ζήτησαν 4.000 ευρώ ή ,ύστερα από συζήτηση που είχαν με τον τότε πρόεδρο της Βουλής Βύρωνα Πολύδωρα (υπήρξε στην ουσία δυο μόνο ημέρες πρόεδρος της Βουλής!!!), ‘’έπεσαν’’ στις 2.000 ευρώ !!!Μήπως πρέπει να τους πούμε ευχαριστώ; Ρεεε δεν πάτε να …Άντε μπράβο!!!Εδώ θα πρέπει  να τονίσω πως ο κ. Πολύδωρας τους είπε ότι ‘’…Η θα συμβιβαστείτε με 1.000 ευρώ (λίγα είναι αυτά ;Δεν κατάλαβα …), ή δεν θα πάρετε τίποτα …’’!!!Και έτσι , οι υπάλληλοι , ‘’συμβιβάστηκαν στα 1.000 ευρώ …’’και τα …’’τσέπωσαν ‘’!!!

Ευτυχώς !Ευτυχώς που το θέμα πήρε …έκταση και έγινε γρήγορα γνωστό από τους δημοσιογράφους (για αυτό μας επιτίθενται ή υπάλληλοι της Βουλής…)και ο νέος πρόεδρος της Βουλής και καλός μου φίλος Ευάγγελος Μειμαράκης με εντολή του Αντώνη Σαμαρά , έβαλε ‘’μαχαίρι σε αυτές τις προκλητικές απαιτήσεις των υπαλλήλων της Βουλής και τα χρήματα (1.000 ευρώ…)ΔΕΝ θα δοθούν τελικά …’’!!!Και για αυτό κατά τους υπαλλήλους φταίμε εμείς οι δημοσιογράφοι !!!Ρεεε μάγκες εκεί στην Βουλή (μιλάω για τους υπαλλήλους …), μήπως ζείτε σε άλλη χώρα; Μήπως δεν έχετε καταλάβει που βρισκόμαστε ;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου