ΟΧΙ ,άλλη θύελλα!!!

Ήδη από την περασμένη Πέμπτη (05 Ιουλίου  2012)ξεκίνησαν οι ‘’κουβέντες’’-’συζητήσεις’’ της Κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά με την Τρόικα !..Παράλληλα από την Παρασκευή (06.07.2012)άρχισαν οι προγραμματισμένες δηλώσεις και απόψε , η Κυβέρνηση πρόκειται να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης!...Αυτά , μέσα σε λίγα 24ωρα , παρακαλώ…


Τώρα , τι θα κάνει η Τρόικα ;Η μάλλον τι ‘’κουβεντιάζει’’ και για την ακρίβεια τι ζητάει η Τρόικα , από τη δική μας …’’Τρόικα’’(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ)η οποία ‘’κρατάει ‘’στα χέρια της τις τύχες αυτού του λαού; ’’Αυτά τα δυο πολύ κοντά ερωτήματα κυριαρχούν’’ στις καθημερινές συζητήσεις των Ελλήνων !Και το δίκιο είναι πέρα για πέρα υπέρ των πολιτών , οι οποίοι περνάνε δύσκολα και ‘’έχουν κάνει το σκ… τους παξιμάδι …’’!!!Πιστεύω πως , ΔΕΝ υπάρχει για αυτό αντίρρηση! Έτσι ; Ωραία!..Α , να μην το ξεχάσω , ‘’η Τρόικα (όχι η δική μας, η… άλλη !)θα επιμείνει στην απόλυση 150.000 δημοσίων υπαλλήλων …’’!Ακόμα η Τρόικα θέλει και το λέει… και το δείχνει με κάθε μέσον και τρόπο , ‘’να αρχίσει η μεγάλη επιχείρηση αποκρατικοποίησης Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Δημοσίου …’’!!! Αυτό , για να βγούμε από αυτό το χάος που είμαστε από οικονομικής πλευράς , αποτελεί για την Ελλάδα και για την  Κυβέρνηση (ΟΧΙ για τον ΣΥΡΙΖΑ…)το ‘’άλφα ‘’και το ‘’ωμέγα’’!!!

Με την ευκαιρία , να υπογραμμίσω πως ενώ συνεχίζονται οι μεγάλες συνεδρίες του Eurogroup (διάφορες εκδηλώσεις , ώστε να βρεθεί λύση )για την κρίση… την τεράστια κρίση , που -δυστυχώς-μαστίζει ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο την πατρίδα μας , υπάρχουν ‘’φλέγοντα θέματα’’ που θα τα αντιμετωπίσουμε τις επόμενες ημέρες!!!Και πιο συγκεκριμένα .

·        Το νέο φορολογικό σύστημα !Επιτέλους να γίνει κάτι καλό για όλους μας…

·        Να μειωθεί ο ΦΠΑ , από το 23%στο 9%!Είναι βέβαιο αυτό θα φέρει θετικό αποτέλεσμα στον Τουρισμό!

·        Η αξιοποίηση του ΕΣΠΑ !Αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα , για να μην χάσουμε , από βλακεία ή μαλ… τα 15 δις εκατομμύρια ευρώ !!!

·        Η επιστροφή , άμεσα ,των 4 δις εκα. ευρώ από το Κράτος στους ιδιώτες! και αυτό θα πρέπει να γίνει …χθες!!!και

·        Η άμεση λήψη αποφάσεων ανάσας , για μισθωτούς και συνταξιούχους .Και αυτό να γίνει γρήγορα… γρήγορα! Δεν πάει  άλλο! Όχι ,άλλη θύελλα!!!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου