Περιμένω να σας …ακούσω!!!

’Εκεί που μας χρωστάγανε …,μας πήρανε και το …βόδι ‘’, λέει και δίκαια-ο υπερήφανος λαός μας!!!Και έτσι είναι !Γιατί αυτό που ζήσαμε και το ζούμε φυσικά τον τελευταίο καιρό με τους ‘’γείτονες μας’’ τους Τούρκους , ‘’είναι τέτοιο που ΔΕΝ ΤΟ  ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ …’’!!!Βέβαια , θα μου πείτε και με το δίκιο σας , σκέπτονται …,ή για την ακρίβεια οι Τούρκοι λειτουργούν με ‘’νου και λογική ‘’;Θα σας απαντήσω πως ΟΧΙ !Που να την βρουν άλλωστε ;Έτσι δεν είναι ;


Όμως αυτή την φορά το θράσος τους (από αυτό έχουν πολύ ! Είναι γεμάτοι !Μόνο τέτοιο έχουν …), ‘’ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Κάθε όριο …’’!!!Και αυτό γιατί (άκουσον ,…άκουσον)έκαναν, ‘’διάβημα διαμαρτυρίας προς την χώρα μας για μια απόφαση του Υπουργού Παιδείας …’’!Τι ακριβώς συμβαίνει .Δώστε ..βάση !Και μετά μπορείτε με ‘’λογική και νου’’(εμείς , οι Έλληνες διαθέτουμε πάρα πολύ έναντι των Τούρκων ), να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα!

Όλοι γνωρίζουμε , άλλος περισσότερο ,άλλος λιγότερο , εκείνο το περιβόητο βιβλίο της Ιστορίας που είχε γράψει , η σημερινή βουλευτίνα της ΔΗΜΑΡ, η κ.Μ.Ρεπούση , προκειμένου ‘’οι αυριανοί στυλοβάτες αυτής της χώρας , τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας , να μάθουν ιστορία!!!Ιστορία που – δυστυχώς – ‘’μίλαγε για άλλα πράγματα και ΟΧΙ για τα γεγονότα έτσι , όπως ακριβώς είχαν γίνει τότε…’’!!!Αρκεί να σας πω…, να τονίσω καλύτερα , πως η κ.Ρεπούση  περιέγραφε, ‘’την σφαγή και το κάψιμο της Σμύρνης με τον χαρακτηρισμό ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΒΑΘΡΕΣ…’’!!!!Ναι! Διαβάσατε πολύ –πολύ σωστά ! ’’…ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ(!!!)ΣΤΙΣ ΑΠΟΒΑΘΡΕΣ ‘’ήταν η σφαγή (η θάλασσα βάφτηκε κόκκινη !)των Ελλήνων και το κάψιμο (όλα έγιναν στάχτη !)της Σμύρνης , κατά την κ.Μ.Ρεπούση !!!

Ε , λοιπόν και επειδή ο πρώην Υπουργός Παιδείας , ο καθηγητής και φίλος Γιώργος Μπαμπινιώτης αποφάσισε ‘’την αντικατάσταση του αποσπάσματος ‘’του βιβλίου της ιστορίας , με το σωστό κείμενο , με την πραγματικότητα (έτσι δηλαδή , όπως έγιναν τότε…)ώστε τα παιδιά να μάθουν επιτέλους , τι ακριβώς έκαναν τότε οι Τούρκοι στους Έλληνες!!!Και για την ενέργεια λοιπόν του κ.Γ.Μπαμπινιώτη οι ‘’φίλοι μας ‘’(οι Τούρκοι …)διαμαρτύρονται !Και μάλιστα έντονα !..Βέβαια , ‘’ΔΕΝ αμφισβητούν το γεγονός …’’(αυτό έλλειπε τώρα…), αλλά επικαλούνται κάποιες συμφωνίες που είχε υπογράψει ο πρώην πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος (Γιωργάκης )Παπανδρέου με τον πρώην Υπουργό της Τουρκίας , τον  Ισμαήλ Τζέμ, ‘’για αλλαγή σχολικών βιβλίων …’’!!!

Ναι! Αυτή είναι η αλήθεια !Η πραγματικότητα !Και πρόκειται για μια επαίσχυντη και προδοτική (αυτή είναι η σωστή λέξη!)συμφωνία που έχει –‘’φέρει ‘’την υπογραφή του ‘’σωτήρα της Ελλάδος ‘’, Γιώργου (Γιωργάκη)Παπανδρέου !!!!!Και πολύ …,πολύ σωστά τίθεται το ερώτημα .’’Γιατί πληρώνουμε εμείς οι Έλληνας , τον ΓΑΠ και δεν τον πληρώνουν οι Τούρκοι και οι τοκογλύφοι; Μπορείτε να δώσετε την απάντηση; Περιμένω να σας …ακούσω !!!Όσον αφορά τους Τούρκους , εάν τους δείξεις τα οπίσθιά σου θα σε …, εάν όμως τους δείξεις τα μπροστινά σου , θα τραπούν σε φυγή , οι μπουνταλάδες!!!Περιμένω να σας …ακούσω!!!Η σελίδα αυτή , είναι δική σας !Αυτό μην το ξεχάσετε ποτέ !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου